ПФК Левски отново ще гостува на Локомотив (Пловдив) на стадиона

...
ПФК Левски отново ще гостува на Локомотив (Пловдив) на стадиона
Коментари Харесай

Левски отново ще гостува на „Лаута“ срещу Локомотив

ПФК Левски още веднъж ще гостува на Локомотив (Пловдив) на стадиона в парк „ Лаута “. Двата тима би трябвало да се срещнат по стратегия в 32-ия кръг от плейофите на Първа лига, като мачът е плануван за 21 май (неделя) от 20:00 ч.

Двата отбора се срещнаха в Пловдив преди 8 дни в дуел от постоянния сезон, извоюван с 1:0 от домакините. Арената на „ смърфовете “ обаче е в развой на създаване и още тогава бе под въпрос къде ще се играе поради огромния зрителски интерес. В последна сметка се реши Локо да одобри столичния гранд на своя стадион и бяха отпуснати едвам 250 билета за гостуващите почитатели. Това провокира голямо неодобрение.

Сега от „ черно-белия “ клуб опровергаха информациите, че дуелът със „ сините “ може да се организира на друго място заради това, че са били дадени повече билети в предходния мач за почитателите на столичани.

Ето какво гласи известието:

„ Уважаеми последователи,

тази неделя следва втората среща от плейофите в първата шестицa. Съперник на Локомотив (Пловдив) ще бъде Левски (София). Двубоят е плануван за 21 май от 20:00ч.

Желаем да заявим, че в никакъв случай не е стояло на дневен ред срещата в неделя да се организира на друго място, друго от нашия дом – стадион „ Локомотив “. Всички клевети, подбудени от това, че са били дадени повече билети в предходния мач за почитателите на Левски и заради това дуела няма да е на „ Лаута “, са клюки от хора, които работят единствено и само против нашия клуб.

Очакваме ви в неделя от 20:00ч. на стадион „ Локомотив “, с цел да подкрепим „ черно-белите “ в борбата за евротурнирите! Само Локо!

Допълнителна информация за билетите за срещата ще има напълно скоро “.

Етикети: Локомотив ПловдивПарк Лаутапфк левскистадион Локомотив
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР