ПФК Черно море умолява привържениците, желаещи да гледат на живо ...

ПФК Черно море умолява привържениците, желаещи да гледат на живо

Важна информация за феновете на Черно море - Левски

ПФК Черно море умолява последователите , искащи да гледат на живо мача от 13-ия кръг на efbet Лига сред Черно море и Левски да дойдат на стадиона допустимо най-рано, с цел да се облекчи пропусквателният режим. На стадиона ще може да се влиза единствено със " зелен документ " - документ, който се издава на хора, приключили цикъл на имунизация , преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест, а инспекцията му по входовете ще отнеме повече време. PCR пробата е годен 72 ч, а антигененният - 48 часа от вземането на тестът .

Ръководството на " моряците " приканва последователите да съблюдават към този момент влезлите в действие нови ограничения за ограничение на болестта от Коронавирус -19.

За облекчение на всички почитатели Черно море ще отвари пункт за проби за Коронавирус -19, който ще работи в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. “8-ми Приморски полк” до касите за билети на стадиона, като стойността е преференциална – 8 лева за антигенен тест. След 15 часа ще стартира организация за срещата сред двата тима и правенето на проби ще бъде преустановено.Касата на ул. Никола Вапцаров, до входа за коли ще отвори в 9 часа, а всички останали - в 15,30 часа. Цената на билетите е 7 лв. . Входовете на стадиона ще отворят в 16 часа.

Източник: fakti.bg