ПФК Берое“ благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети

...
ПФК Берое“ благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети
Коментари Харесай

Берое пусна виртуални билети за контролата с Рудар

ПФК „ Берое “ благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети за контролната среща с „ Младост “, както и на тези от вас, които подкрепиха клуба и посредством оповестената банкова сметка!

Беройци потвърдиха своята лоялност към обичания тим в сложния за клуба интервал. Благодарим ви още един път!

Както е известно „ Берое “ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този метод всеки искащ ще има опция да подкрепи финансово и морално своя обичан тим. Билетите за последната контролна среща в Турция – против черногорския „ Рудар “ към този момент са в продажба.

Двубоят е плануван за четвъртък (3 февруари) и всеки искащ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн

Цената на билета е 10 лева и няма ограничавания в закупената численост!

Напомняме, че също така е открита и дарителска банкова сметка към Сдружение с нестопанска цел „ Сдружение за поддръжка на футбола – Берое “, която е още една опция да бъде подкрепят обичания клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК

Разчитаме на положителното предпочитание на всички да подкрепят нашия обичан тим „ Берое “ с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за идеята.

Благодарим на всички, които оказват помощ и ще подкрепят обичания тим!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР