Pfizer и BioNTech съобщиха, че завършено проучване на тяхната експериментална

...
Pfizer и BioNTech съобщиха, че завършено проучване на тяхната експериментална
Коментари Харесай

Pfizer/BioNTech: 95% доказана ефективност, до дни се очаква разрешение

Pfizer и BioNTech оповестиха, че приключено изследване на тяхната пробна ваксина против Covid-19 демонстрира, че тя е с 95% успеваемост, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Те обявиха, че имунизацията от две дози няма съществени опасения за сигурността и че фирмите ще аплайват за позволение за незабавна приложимост от американските регулатори " до дни ".
 Борисов: Всеки гратис ще може да се имунизира против ковид (ВИДЕО) Борисов: Всеки гратис ще може да се имунизира против ковид (ВИДЕО)
„ Всеки български жител, който пожелае, ще има опцията по най-бързия метод да се ваксинира против ковид, незабавно що...
Производителят на медикаменти съобщи, че във връзка с възрастовата и етническата демография и че няма обилни странични резултати, знак, че имунизацията може да се приложи необятно по целия свят, осведоми „ Мирър “. Единственото тежко нежелано събитие, съгласно вестника, което е засегнало повече от 2% от имунизираните, е била умората, която е засегнала реципиентите след втората доза.
Съобщението пристигна в миг, в който случаите на ковид се усилват в Съединени американски щати и други елементи на света и укрепва очакванията за преустановяване на пандемията, която промени живота по целия свят.
„ Резултатите от изследването бележат значима стъпка в това историческо осеммесечно пътешестване за даване на ваксина, способна да помогне за “, съобщи изпълнителният шеф на Pfizer Алберт Бурла.
„ След като всеки ден стотици хиляди хора по света се заразяват, незабавно би трябвало да осигурим безвредна и ефикасна ваксина по света “, добави той.
Pfizer удостовери, че се чака да създаде до 50 милиона дози ваксини тази година, задоволително, с цел да отбрани 25 милиона души, а по-късно да създаде до 1,3 милиарда дози през 2021 година.
 Европейска комисия купува и от имунизацията на CureVac Европейска комисия купува и от имунизацията на " CureVac "
Европейската комисия утвърди контракт с немската фармацевтична компания CureVac за първична покупка на 225 млн. дози ваксини. В д...
По-рано компанията заяви след прелиминарен разбор, че нейният артикул е с повече от 90% успеваемост.
В понеделник друга биотехнологична компания, участваща в конкуренцията за създаване на ваксина, Moderna, съобщи, че личната й ваксина е 94,5% ефикасна, съгласно прелиминарен разбор.
FDA е наложила условие на производителите на ваксини за Covid-19 да организират минимум след втората им доза, взета 28 дни след първата, с цел да се подсигурява, че медикаментите са безвредни.
Moderna създаде своята ваксина дружно с Националните здравни институти на Съединени американски щати.
Други ваксини, които са в късни стадии на изпитвания, са да вземем за пример тази, създадена от Johnson&Johnson и друга на Оксфордския университет и AstraZeneca.
 Епидемиолог: Броят на тежко болните с COVID-19 ще пораства, трябват малко по-строги ограничения Епидемиолог: Броят на тежко болните с COVID-19 ще пораства, трябват малко по-строги ограничения
" Не мога да направя точна прогноза за развиването на пандемията с ковид в България. Това, което виждам е, че броят на инфектираните л...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР