Пейзажът на криптовалутите през 2024 г. е изпълнен с вълнение,

...
Пейзажът на криптовалутите през 2024 г. е изпълнен с вълнение,
Коментари Харесай

Могат ли тези алткойни да избухнат през 2024 г.? 5 най-добри алткойна, които да купите преди бичия скок на Биткойн с участието на Solana, Cardano, Internet Computer и др.

Пейзажът на криптовалутите през 2024 година е изпълнен с неспокойствие, като всички погледи са ориентирани към евентуалните алткойн спечелили на фона на възобновяващите се диалози за иден бичи пазар на Биткойн. 

На крипто пазара постоянно се следи резултатът на доминото, при който придвижванията на Биткойн провокират сходни модели при други цифрови токени. Тъй като Биткойн, майката на всички криптовалути, изпитва съмнения, другите алткойни са склонни да го последват.

Алткойните получават популярност, като вкарват отличителни характерности, допринасяйки за разнообразието и полезността на блокчейн екосистемата. Тази публикация, построена от редица новинарски Web3 платформи и публични уеб страници на алткойн планове, хвърля светлина върху най-ефективните алткойни и вълнуващите нови алткойни за 2024 година, като разисква новаци като ApeMax и неговия Boost-to-Earn механизъм, както и токени с по-голяма капитализация като Solana, Cardano и други.



Топ 5 на най-хубавите наблюдавате, които да купите преди бичия пазар на Биткойн

1. ApeMax (APEMAX)

ApeMax заема централно място като трогателен алткойн, демонстрирайки своя революционен стейкинг механизъм “ Boost-to-Earn “. Понастоящем във етапа на предварителна продажба, ApeMax дава на притежателите на токени неотложен достъп до закупените от тях монети, позволявайки на правоимащите купувачи да употребяват функционалността на монетата и евентуално да печелят награди, до момента в който я укрепват.  

Предварителната продажба на ApeMax набира скорост, като към този момент има 9,000 притежатели на токени. По време на настоящата предварителна продажба отговарящите на изискванията купувачи на токени също имат опция да получат кутии с награди за отстъпка за стеснен интервал от време.

2. Solana (SOL)

Solana се обрисува като мащабируем блокчейн от първи пласт, предопределен за всеобщо приемане. След като мина през мечия пазар, Solana се утвърди като водеща криптовалута.

С пазарна капитализация, надхвърляща $43 милиарда, SOL може да се похвали с впечатляващи благоприятни условия за пропускателна дарба, достигайки към 65,000 транзакции в секунда (TPS) посредством хибридна композиция от консенсусните механизъми за доказване на залог (PoS) и доказване на история (PoH).

3. Cardano (ADA)

Cardano се откроява като блокчейн от трето потомство, интегриращ скъпи знания от предходни крипто технологии. Работейки посредством механизма за доказателство за работа (PoW), Cardano е платформа с отворен код, пригодена за хостинг на децентрализирани приложения (dApps), със мощен акцент върху сигурността и инженерството. Cardano може да се похвали с пазарна капитализация, надхвърляща $18 милиарда.

4. Internet Computer (ICP)

Internet Computer е блокчейн платформа, предопределена за хостинг на уеб приложения и услуги. Тя употребява новаторския механизъм за консенсус “верижна криптография ”, който разрешава на възлите да вземат участие в консенсусен развой, без да изтеглят целия блокчейн.

5. Stacks (STX)

Stacks служи като пласт за смарт контракти в Биткойн. Той разрешава на смарт договорите и децентрализираните приложения да употребяват Биткойн като актив и да уреждат транзакции непосредствено в блокчейна на Биткойн. Пазарната капитализация на Stacks надвишава $2.8 милиарда.  

Кой алткойн има максимален капацитет?  

Пейзажът на алткойните е разнороден и мненията за това кой от тях има максимален капацитет се разграничават. Етериум остава основен състезател, приет от няколко самостоятелни уеб страницата за крипто вести.  

Критиците обаче акцентират високите разноски за газ и проблемите с латентността на Етериум, като допускат, че по-нови и по-бързи вериги като Solana и Polygon могат да съставляват сериозна конкуренция. Само времето ще разкрие кои токени ще блестят най-ярко в бъдеще.

Ще придобият ли алткойните по-голяма известност през 2024 година?

Предвиждането на трендовете на крипто пазара е предизвикателство, само че 2024 година наподобява готова за нововъведения в крипто бранша. Алткойни като ApeMax , с неповторимия си Boost-to-Earn протокол, както и ICP, Solana и други, уголемяват границите на блокчейн опциите и творчеството.  

Заключителни мисли

Тъй като крипто пазарът се приготвя за евентуална бича серия, вниманието се насочва както към нови, по този начин и към одобрени алткойни като Solana и ApeMax. Макар че Биткойн продължава да е водещ в последните трендове на напредък, алткойни като ApeMax със своите новаторски функционалности поддържат известност.  

Тази публикация не дава капиталови или финансови препоръки. От решаващо значение за блокчейн запалянковците е да подхождат деликатно към всяка крипто опция, като организират задълбочено без значение изследване, преди да се ангажират с който и да е алткойн или крипто токен. За читателите, които се интересуват от ApeMax, прегледайте разпоредбите за допустимост, като посетите формалния



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР