Пейо Пеев е бил жертва на тормоз. Това обяви след

...
Пейо Пеев е бил жертва на тормоз. Това обяви след
Коментари Харесай

Приятелка на убития Пейо Пеев: Габриела го тормозеше, не му даваше права над дъщеря му

" Пейо Пеев е бил жертва на тормоз. " Това разгласи след убийството му от жена му Габриела и майка й Красимира неговата другарка Лора.
Прочетете още
Тя е била състудентка с Пейо в Германия, а брачният партньор й е негов съученик от Немската гимназия в София.

" Малко откакто ни показа Габриела, започнаха проблемите им с детето. Тя внезапно стартира под напън на майка си да не желае Пейо да има общо с щерка си. Казвала, че заслужава по-добро бъдеще. Знаех, че майката Красимира Трифонова живее в чужбина и главният й мотив Габриела да не му даде правата бил, че в случай че му ги даде, Габриела нямала да може да пътува с щерка им в чужбина ", сподели Лора пред Нова телевизия.

Както съобщихме, някогашният народен представител от " Продължаваме Промяната " Велико Минков счита, че е биологичен татко на 4-месечното бебе на Габриела Славова, която е под домакински арест поради убийството на брачна половинка си Пейо Пеев в квартал " Драгалевци " в София.
" Четиримесечното дете е мой наследник, уверен съм в това. Не съм го виждал, не знам къде е. С майката не съм се чувал ", сподели някогашният народен представител от " Продължаваме Промяната " Велико Минков пред Българска национална телевизия.
Той показа, че ориста му е дала късмет да види бебето, само че отдалече. Оказва се, че няколко седмици преди Пейо Пеев да бъде погубен, Габриела е заплашиха с полиция Минков.

„ Не съм виждал детето онлайн. За първи път се видяхме инцидентно с Габриела на Нова година. Тя реагира със закани. Предупреди ме да не ги приближавам, че щяла да вика полиция. Говореше за ограничаващи заповеди, което изобщо не бе предизвикано от моето държание “, споделя той.

„ Срещнахме се на новогодишно празненство. В далечината видях детето. Беше в ръцете на бабата. Държеше го повито “, съобщи някогашният народен представител.

33-годишната Габриела Славова-Пеева е била претендент за народен представител от листата на „ Продължаваме промяната “ през 2021 година.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР