Певиците на Митко Пайнера тази година няма да изививат глас

...
Певиците на Митко Пайнера тази година няма да изививат глас
Коментари Харесай

Пайнера сви кесията за чалга концерта в Пловдив! Скандалите са налице, отново в епицентъра са Галена и Преслава

Певиците на Митко Пайнера тази година няма да изививат глас за 16-годишнината от основаването на телевизия „ Планета “ в най-голямата зала у нас „ Арена Армеец “, а в зала „ Колодрум “ в Пловдив. Решението на Митко Димитров е много изненадващо, защото до момента най-големите спектакли постоянно са се състояли в София, а през последните 2 години бяха в „ Армеец “, припомня HotArena.

Неочакваната промяна станала заради финансови аргументи. Наемът на „ Колодрума “ е към 10 000 лв., до момента в който този на столичната зала е 3 пъти по-висок . Заради икономите, Димитров има опция да пусне билетите безусловно на алегорични цени – най-скъпите по 10 лева, а най-евтините – по 5 лева

Още от в този момент вървят залагания за свадите, които ще избухнат на най-известната чалга изява за годината на 28 ноември. Вече плъзнаха клюки, че Галена най-вероятно няма да се появи на концерта поради съперниката си Преслава. Глория и Ивана не са включени в афиша. Под въпрос остава и присъединяване на Коцето , който влезе в „ Биг Брадър “. Има разногласия и кой ще закрива концерта. Освен Галена и Преслава , се точат Емануела и Анелия , които бележат много триумфи тази година, писа „ Галерия “.

Покрай раздялата си с Коко Динев акциите на Емилия също скочиха, заради което звездата обмисля да вдигне хонорара си с 500 лв.. По принцип той е 5 000 лв., половината от които отиват в джоба на Митко Пайнера. Сега обаче има безумен интерес към нея и участията й скочиха неведнъж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР