Певици, актриси, тв водещи и въобще жените от родния хайлайф

...
Певици, актриси, тв водещи и въобще жените от родния хайлайф
Коментари Харесай

Ето кои са ТОП българките, притежателки на най-големите гърди!

Певици, актриси, тв водещи и изобщо дамите от родния елит се състезават коя е с най-големи гърди. Добре, че е пластичната хирургия, която им дава подтик в това комерсиално общество, където силиконът се трансформира в нещо всекидневно, разбра HotArena.

Ето кои оглавяват класацията на вестник „ Шоу “ за обилни цици , като в нея има и такива, които са подарък от природата, а не изкуствени.

Анита Мейзер се прочу със своята гръдна обиколка. Името й нашумя около присъединяване й в състезанието „ Мисис Свят 2014 “ в Мериленд, на който тя показа България. Нейният облик беше, меко казано, неочакван. Така и никой не разбра по какъв начин тя се е озовала на международния конгрес, откакто външния й тип не дава отговор на никакви критерии за хубост. След свадите, които ромката забърка, едрите й любеници са измежду най-големите й достолепия.

Сашка Васева е от по-старото потомство звезди с обилен бюст и към момента държи шампионата, защото нейният е натурален. Тя подхранва мъжкия интерес, носейки все големи деколтета, които разкриват даровете й от Бога. Преди няколко години тя сподели цялата си помпозност в пазвата в клипче, снимано в автомобил, на чиято задна седалка се е настанила певицата. Няколко секунди по-късно тя опипва гърдите си, след което ги вади, гали, а най-после – мачка. 51-годишната изпълнителка не стопира да ги развява на всяко светско събитие, отдолу под зеещи необятно деколтета.

Тита е представител на младото потомство, който крие голям товар под брадичката си. Само с една фотография по бански цяла България разбра какъв брой е талантлива младата изпълнителка. Някои допуснаха, че е легнала под ножа, само че тя изрично отхвърля.

Гърдите на Катя от дует „ Ритон “ са необятно коментирана тематика години наред. Тя безусловно вади великански бюст, за който се грижи с маска за лице. Тя сподели „ ритонките “ на 55-годишна възраст в еротична фотосесия за „ Плейбой “. Певицата твърди, че въобще не се е тормозила, защото била привикнала да театралничи пред камера. В уеб страницата на „ Плейбой “ тя е подредена на пето място в ранглистата на най-сексапилните зрели дами по света и у нас, като го дели с Деми Мур.

Преслава е първата, която реши да легне под ножа и назад на своите колежки – да понижи фрапантно гръдната си обиколка. Тя понижи естествения си бюст с цели 15 см – от 105 на 90, в немска клиника. След като реши да слабее и да се подлага на свиреп диети, тя смъкна още от бюста си, след което мъжете я намират за по-малко привлекателна.

Рут Колева също може да се похвали с обилни форми, освен това – естествени. Тя реши да увековечи даденостите си във фотосесия, на която театралничи в латексов панталон и с една ръка се е пробвала да прикрие огромните си цици.

Актрисата Ева Тепавичарова също е рекордьорка, когато стане дума за огромни бомби. Йовка от сериала „ Столичани допълнително “ ги сподели на гола фотография от 2006 година, когато е бременна със сина си Борил. Би се съгласила да одобри оферта, в случай че еротично списание я предложения да се снима без облекла, споделяла е самата тя. Но откогато е станала известна, не си разрешава да се пече по цици на плажа.

Ани Михайлова от „ Шоуто на канала “ признава, че гърдите й пречат. Тя сподели огромния си товар преди 17-18 години с къса, само че забележителна еротична роля в предаването на Влади Въргала „ Коктейлите на Влади “. Тогава Ани се въплъти в ролята на мед. Сестра, а фрагментите, в които тя си смъкна бялата престилка, шокираха драгите фенове – от екрана се разля гола женска плът в народен ефир, в зората на демокрацията. „ Аз персонално не съм си слагала силикон. От мен по-скоро би трябвало да е маха, а не да се прибавя “, споделя актрисата.

Певицата Белослава обича да се пече по монокини на плажа и да демонстрира естествения си бюст. Тя даже управлява неофициалното придвижване на биожените, наречено „ Без тунинг “, което се разгласи против силикона и пластичните интервенции.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР