Певицата, заради която красавица едва не загуби живота си, не

...
Певицата, заради която красавица едва не загуби живота си, не
Коментари Харесай

Кристин Илиева празнува рожден ден без Дивна! Моделът излъга, че е простила на певицата

Певицата, поради която хубавица едвам не загуби живота си, не била измежду поканените. Въпреки общите им изявленията, в които се кълняха, че ще останат близки приятелки, Дивна не била в листата с. В реалност Кристин не желала и да чуе за тогавашната си другарка, поради която едвам не загуби живота си.

Илиева разгласява фотоси от купона в обществените мрежи, на които участва и приятелят й и за следващ път благодари на фамилията си. По същото време Дивна е била в конната база във варненското село Кичево и поздравила приятелката си по телефона.

Според близки до потърпевшата Кристин, прошката, която тя даде в ефира на Би Ти Ви преди 3 месеца, била единствено за пред медиите. Крехката русокоска претърпя десетки интервенции, множеството в Истанбул, с цел да възвърне краката си, натрошени при конфликта на тойотата на Дивна в мантинела край село Българене. Рискът да изгуби единия си крайник бе огромен, а многочислените интервенции я държаха в непрекъснат смут. Днес Кристин към момента не може да се наслаждения на дълга разходка с другари и не може да тича с брат си или да научи сестра си да кара скейтборд, само че се бори всеки ден това да се случи по-скоро. Заради тежката меланхолия, в която изпаднала отговорната за случая певица, множеството обвинявания и признанието й, че не заслужава да е жива, Кристин великодушно решила обществено да й елементарни, написа Уикенд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР