Певицата Юнона се оплака, че са откраднали електрическия й автомобил,

...
Певицата Юнона се оплака, че са откраднали електрическия й автомобил,
Коментари Харесай

Откраднаха скъпата електричка на певицата Юнона пред очите й

Певицата Юнона се оплака, че са откраднали електрическия й автомобил, разбра Plovdiv24.bg . В обществените мрежи тя написа за две минути колата е била отключена от мъж с качулка и шапка. Това се е случило по здрач на 25 ноември и то до момента в който певицата си е била у дома. Ето какво тъкмо написа тя и помоли за помощ:

Както са споделили хората, само че малко променено от мен: “СЛЕД СВАТБА, СЛЕДВА БРАДВА "

Вчера се прибрах от най-красивата страна (лично за мен) Автралия, в нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки разрушава и остава ненаказан. Кацнах сутринта към 10:00 и обезпокоена от снежната обстановка, побързах макар почивния ден, да се опитам да намеря зимни гуми за автомобила си (все отново дни по-рано беше към момента жега) и съумях, с помощта на ПРИЯТЕЛИ.

Поканих своето семейство да ми гостуват и те пристигнаха от Стара загора следобяд. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и през вчерашния ден празнувахме рождения ден на нашия Георги. Колата ми беше спряна тъкмо под терасата ми и гледана от видеонаблюдение.

Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48ч и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах…. И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и нея я нямаше. Видях по какъв начин единствено 2 минути по-рано мъж с шапка и качулка необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля…

Моля, всички Вас, а Вие сте доста и всички сме по- мощни, в случай че някой сега я вижда някъде да ми показа!

Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкоз близо в пространството ти е ужасно…За страдание съм следващия случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда положителна, само че не ми се получвава. Наистина в многоетажието, ние живеем в най-долния под земята етаж…

Благодаря на ВСИЧКИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), авансово!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР