Певицата Виктория Георгиева е големият победител в сезон 3 на

...
Певицата Виктория Георгиева е големият победител в сезон 3 на
Коментари Харесай

Певицата Вики Георгиева: Настоящата година е най-гадната в моя живот

Певицата Виктория Георгиева е огромният победител в сезон 3 на " Маскираният артист ". Чаровната изпълнителка се оказа Госпожицата, която по време на цялото си присъединяване във формата предизвикваше екстаз в панелисти и фенове с осъществяванията си. И съумя да ги обърка до последно кой се крие под маската.

" Не го чаках. По последно си споделях - нека да съм аз, само че когато се случи в действителност, беше неописуемо. Победих без нито една загуба и в действителност съм доста щастлива. Имах ясно построена тактика за подбора на песните. В началото ми беше малко мъчно, след това започнах да привиквам с Госпожицата ", призна пред Мон Дьо младата изпълнителка, която ни показа и на " Евровизия ".

" В началото майка ми се усъмни. Приятелите ми също. Беше ми доста занимателно да виждам и да ги чувам, и единствено да се усмихвам. Подпитваха ме непрекъснато, аз се правех на луда, само че в един миг им споделих, с цел да ги развеселявам - да си чакат с неспокойствие съботата. Бях споделила и на сестра ми, която живее в Норвегия и другояче можеше и да не го гледа. А баща е плакал на последните ми осъществявания, по този начин ми сподели. Той е по-мълчалив, само че претърпява всичко доста мощно ", прибавя още с неприкрито неспокойствие Виктория.

За нея 2020 е може би една от най-лошите години, тъй като татко й се разболява от нелечима болест. След огромния успех в " Евровизия " се случва по този начин, че претърпява голямо отчаяние и от свои дългогодишни другари, които просто й обръщат тил.

" Татко се утежнява, за жал, не е добре, само че вярата умира последна. Надяваме се на някакво знамение. Решили сме да пробваме и в чужбина, да знаем, че сме пробвали всичко, може и да помогне. Надявам се ", с болежка признава младата певица.

" Доста хора ме изоставиха след " Евровизия ". Беше мъчно за прекарване. После и заболяването на татко ми... 2021 е най-гадната година в живота ми, уповавам се 2022 да е по-щастлива. Пожелавам си здраве и успокоение. Бая си понесох, несъмнено може и още, само че не желая повече ", добави още с доста болежка Вики, която към този момент е подготвена и с значимите равносметки за живота си дотук.

" Знам къде съм тръгнала, какво съм направила, къде са ми грешките... Не имах вяра, че другари от дълги години ще ме оставят, мислех, че е по-логично това да създадат хора, които познавав от два месеца, да вземем за пример. Но не е по този начин. Сега бих им споделила единствено да са живи и здрави, и да погледнат първо себе си, преди да упрекват другите. Всичко, което върша, има смисъл. А успеха от " Маскираният артист " одобрявам като подарък за Коледа. Това ме стопли доста ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР