Певицата Весела Бонева и сестра ѝ Ваня разкриха потресаващи подробности

...
Певицата Весела Бонева и сестра ѝ Ваня разкриха потресаващи подробности
Коментари Харесай

Веси Бонева проговори за смъртта на майка си

Певицата Весела Бонева и сестра ѝ Ваня разкриха потресаващи детайлности за гибелта на майка им Венета.

В края на октомври 2022 година дамата постави завършек на живота си. Това почерни фамилията ѝ, а зад това тежко решение се крие междусъседски спор.

Опечалените сестри за първи път приказват за проблемите, които са унищожили живота на тяхната майка, а също по този начин и на още едно семейство. Смъртните случаи в къщата са три, а виновникът един.

Оказва се, че Венета и съседите ѝ на втория етаж имат спор с техен комшия, който закупил част от имота до тях и направил магазин. Започнали да се събират шумни компании, а Венета няколко пъти правила устни молби това да се приключи, след което стигнала до тъжби в полицията, които разгневили притежателя на парцела.

" Нашата мама не е измежду нас, светла ѝ памет. Тя беше жертва на психическо принуждение от съседски спор. Ние не желаеме да продължаваме тази война, тя не е нашата ", обявиха двете сестри в ефира на бТВ.

" Майка ни беше ужасно дисциплинирана жена, доста виновна. За нея фамилията беше преди всичко - да бъдем обгрижени. Тя си имаше своята общественост във фризьорския салон, повдигаше духа на всеки, който сядаше на нейния стол. Това може да го удостовери всеки клиент. Срещата на компликация и несъответстващата и неработеща система я пречупи. Затова взехме решение да приказваме ", допълват те.

Съседът поставил железна врата с ключ и дал подобен на съседите на Венета, като им забранил да пускат Венета и нейното семейство.

" През последните два месеца рухна и към този момент имаше проблеми с нервите. Беше подложена на ужасяващ душевен тормоз - поставяха умрели животни във въздуховода, с цел да мирише и да припомня на нещо гнило. Една вечер в салона е била застрашена и физически, тя има извадено здравно, че е била стискана за гушата ", казвта Ваня и Весела.

" Решихме да дадем фризьорския салон чартърен и водата беше спряна. Основният кран е в неговата част на парцела, а на нас не ни се обезпечава достъп ", жалвате се сестрите, че разногласието със съседът продължава и след гибелта на тяхната майка.  

" Г-жа Бонева подаде тъжба в полицията и тогава се стартира с слагането на огради. Беше ѝ взел и телефона, защото тя правела фотоси. Дойде полиция и го помоли да върне телефона. Той постави железна врата и ни даде ключове, като ни забрани да дадем подобен на Венета и неговото семейство. Сложи камери, с цел да следи дали тя ще минава през вратата.  Доколкото знам, той е работил в правосъдната система, синът му е прокурор и виждаме липса на правдивост. Който има повече връзки, той печели. След заканите тя споделяше, че е изгубила религия в институциите и се усеща безсилна. Това не ѝ се отрази добре ", споделя съседката от горния етаж, която е била също жертва на недоброжелателния комшия.

 

Жената се оплака, че след всички тези проблеми нейните родители са били мощно обезпокоени и умряли за къс интервал от време, а самата тя отключила онкологично заболяване.

От бТВ се пробваха да се свържат със съседа Илия Елкин, само че той изрично отхвърля коментар, защото сега текат още две каузи. Но пък съобщи, че майката на Веси Бонева е имала душевен проблеми.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР