Певицата Тони ще съди съсед, който я тормози нощем, като

...
Певицата Тони ще съди съсед, който я тормози нощем, като
Коментари Харесай

Певицата Тони пропищя от комшия: 10 години не мога да се наспя от силна музика, помогнете ми!

Певицата Тони ще съди комшия, който я тормози нощем, като пуска мощна музика и тя не може да се наспи, научи HotArena. Това продължава към този момент 10 години и тя се обърна за помощ към приятелите си във Facebook.

„ В нашия вход на 9ти етаж живее мъж, който употребява огромни количества алкохол (и евентуално и други неща). Повече от 10 години негов табиет е нощно време да кани другари и да пускат мощна музика. А в случаите, в които музиката не е толкоз мощна, се чуват басите, тъй като очевидно уредбата му е добра. В резултат на това всички ние във входа не можем да спим – в това число и 1ви етаж. Има бременни дами, дребни деца, които не устоят и си запушват ушите, работещите хора не могат да си починат за идващия ден ”.

Тони споделя, че за тези години са събрали две подписки, които са подадени дружно с тъжби в полицията, написа „ Телеграф ”

„ Единственият резултат е, че по-късно той става по-гневен и стартира да пуска музика всяка нощ. А и се носят приказки, че той има прочут в полицията, което несъмнено не можем да потвърдим. Хората се опасяват от него, тъй като от време на време налита на пердах и с приятелите му чупят неща.

Аз персонално не съм се наспивала от месеци, заради което едвам групирам сили да работя, да не приказваме, че от това ми пада и имунната система. Стигнала съм до там, че дремя у другари от време на време, с цел да се наспя най-малко една нощ.
МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), в случай че някой може да помогне, пишете ми на персонални известия. Завеждането на дело против него ще бъде дълъг развой и би трябвало да има инстанции, които да могат да го принудят да промени държанието си ”.

Приятелка на Тони й извади Чл. 45.

от Закона за етажната благосъстоятелност (Доп. - Дъждовни води, бр. 6 от 2009 година, в действие от 01.05.2009 г.) Собственикът на етаж или на част от етаж се изважда от постройката по решение на общото заседание за период до три години:
а) в случай че използува или позволява да се използуват неговите пространства по метод, който излага постройката на заплаха от пожар или от обилни повреди, и
б) (изм. - Дъждовни води, бр. 33 от 1996 г.) в случай че систематически нарушава правилника или решенията на общото заседание за вътрешния ред в постройката или положителните нрави.
Общото заседание може да вземе решение за изваждане единствено откакто притежателят е бил предизвестен документално от шефа, че ще бъде изваден от парцела и в случай че и по-късно предизвестие не е прекратил нарушаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР