Певицата Тони Димитрова се е разделила с голямата си любов,

...
Певицата Тони Димитрова се е разделила с голямата си любов,
Коментари Харесай

Поредна раздяла в живота на Тони Димитрова

Певицата Тони Димитрова се е разделила с огромната си обич, с която бяха дружно през последните години,  съобщава   " Галерия ", базирайки се на свои източници, осведомени с тайните на Бургас. Става въпрос за доктор Мирослав Обрейков, който е един от известните хирурзи в града. Не е имало кавги, просто двамата са решили, че връзката им е изерпана. Сега поне раздялата е културна, за разлика от последната голяма любовна драма в живота на звездата.

Тони изживя плевел романс с китариста Иван Ченов с който ходеха по участия. След разлъката двамата се засипаха с много обидни думи като най-прочутият глас на морето назова китариста непосредствено " Лъжец ".

" Има неща и хора, които, в случай че можех да върна времето, не  бих си ги предизвикала! Но няма такава гума, по тази причина съм си наложила да ги помня като бивши индивиди. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите “, разяснява тогава гласовитата бургазлийка. Преди време тя загатна, че до момента в който ca били за едно, Иван й е свалял звезди, тя е била наивна и му е вярвала категорично, а той се е възползвал от доверието й и я мамел. Тя си изпатила от връзката с Ченов, който изгря в " Гласът на България " преди години, и във финансов проект. Дълго време той трупаше дивиденти на неин тил, печелейки от нейните участия.

Преди любовното отчаяние с младока изпълнителката на " Ах, морето " има още едно крушение - брака с бащата на щерка й Магдалена. Милен зарязва фамилията, още до момента в който детето е малко, гонейки други дами. Той даже основава ново семейство преди формалния бракоразвод.

Двамата дълги години се караха обществено, а Тони го обвиняваше, че не се грижи задоволително за тяхната обща наследница. Към днешна дата двамата са се помирили, а дъщеря им към този момент е голяма и учи криминалистика, като преди този момент се опита да следва в НАТФИЗ, само че напусна непринудено, тъй като актьорско- то майсторство не било стихията й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР