Певицата Тони Димитрова призна преди Ива Софиянска и Мон Дьо,

...
Певицата Тони Димитрова призна преди Ива Софиянска и Мон Дьо,
Коментари Харесай

Тони Димитрова: Срамувам се заради Иван

Певицата Тони Димитрова призна преди Ива Софиянска и Мон Дьо, че е преодоляла контузията от раздялата си с китариста Иван Ченов и е траяла напред. Тя обаче не пожела да навлезе в детайлности за терзанията си, като единствено посочи, че към този момент не е влюбена. „ Най-лошото мина”, пророни бургазлийката, която още при започване на годината удостовери с прочувствен пост във Facebook, че е скъсала с по-младото от нея гадже. Според изявления повода е зависимостта на Ченов към хазарта, само че тази версия по този начин и не бе доказана. Според друга пък става дума за невярност.



Тя бе безапелационна, че се срами даже да води диалог за последната си връзка и по тази причина побърза да завърши тематиката.
С днешна дата Тони се усеща добре, само че не може да преглътне вълната от ненавист, която я заля откакто изпрати единствената си щерка абитуриентка. Изпълнителката на „ Ах, морето” категорично посочи, че не тя е желала медиите да отразят бала на щерка й, само че е потресена от неприятното отношение на някои хора към тях двете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР