Певицата Тита и ММА боецът Недко Николов се разделиха с

...
Певицата Тита и ММА боецът Недко Николов се разделиха с
Коментари Харесай

Недко пребил Тита на раздяла?

Певицата Тита и ММА боецът Недко Николов се разделиха с всеизвестен скандал и побой. Здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която до неотдавна е ходела с гипс, написа „ Уикенд”. Не е ясно по какъв начин се е стигнало до огромния скандал и каква е била повода, само че двойката не е дружно от към месец. Христина Христова, както е същинското име на певицата, към този момент е свободна жена.

Татуираният мачо не се радва на прелестите на русокоската. Недко е изтрил всичките си фотоси с някогашната си възлюбена в обществените мрежи. Тя също е премахнала множеството общи фрагменти, като е запазила един-два, последният от които е от април предходната година, когато двамата бяха дружно на отмора в Египет. Тита и Недко към този момент не се следват в обществените мрежи, което също е явен индикатор, че са се разделили.

Слуховете за края на връзката им се носят от няколко месеца, само че двамата изрично отричаха до неотдавна. Феновете на русата певица сигурно ще останат удовлетворени от развоя на събитията, защото те изрично не харесват Недко през цялото време на връзката им. Склонността му към експанзия и неналичието на кариерна вероятност не се нравели и на родителите на поп певицата.

Преди няколко седмици надарената изпълнителка, която мина в чалга сектора, отпразнува рождения си ден, само че Недко липсваше на фотосите и още тогава почитателите ѝ се запитаха дали любовната им история не е завършила.

„ Млада, благословена, обичана. Благодаря “ – написа на празника си 23-годишната певица, а няколко дни по-късно добавя под различен кадър „ Изберете хора, които избират вас “ – което очевидно демонстрира, че тя избира какъв да е до нея.

Причината за края на връзката им е побоят над Христина и счупените ѝ пръсти, само че не е ясно по какъв начин се е стигнало до ескалацията на връзките, като спряганите версии са две.

Първата е, че здравенякът задушавал сексапилната певица с ревността си, което силистренката ненавиждала в една връзка. ММА боецът ревнувал лудо русокоската и изблиците му прераствали във физическа експанзия.

Втората версия гласи, че Николов е кръшнал на русокоската с друга жена и изпълнителката на „ Късай “ без съмнение натирила ММА боеца, който буен от обстоятелството, че го е зарязала, и ѝ протегнал ръка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР