Певицата Тейлър Суифт оглави списъка на известни личности, чиито частни

...
Певицата Тейлър Суифт оглави списъка на известни личности, чиито частни
Коментари Харесай

Критикуват Тейлър Суифт, че със самолет си произвежда огромни количества въглероден диоксид

Певицата Тейлър Суифт оглави листата на известни персони, чиито частни самолети са произвели огромни количества въглероден диоксид, оповестява „ Холивуд рипортър “, представен от Българска телеграфна агенция.

Базираната в Обединеното кралство компания за резистентен маркетинг „ Ярд “ (Yard) показа отчет, който разкрива, че самолетът на суперзвездата е летял 170 пъти сред 1 януари и 19 юли, и е прекарал във въздуха съвсем 16 дни. Общите излъчвания на самолета са били 8 293,54 тона въглерод, което е 1 184,8 пъти повече от общите годишни излъчвания на междинния човек, се споделя в изследването.

Екипът на Тейлър Суифт побърза да отговори на нападките. „ Самолетът на Тейлър постоянно се дава чартърен на други лица. Да се ​​приписват множеството или всички тези пътувания на нея, е очевидно погрешно. “, сподели представителят на Суифт.

За изследването „ Ярд “ употребява данни от Tуитър акаунта @CelebJets, който наблюдава пътуванията на звезди с частен аероплан. Данните са събрани от началото на 2022 година и включват броя на полетите, осъществени от всяка звезда, приблизително време на полет, благи и общи излъчвания въглероден диоксид.

Други музиканти, които попадат в Топ 10 на листата със звезди, замърсяващи околната среда, са Джей Зи, който заема трета позиция, Блейк Шелтън, на пето място, и Травис Скот на десето.

По-рано този месец Дрейк се разгорещи, откакто @CelebJets заяви, че той е летял с частен аероплан единствено за 14 минути от Хамилтън, Онтарио, до Торонто.

Дрейк и Суифт не са единствените звезди, които са подложени на критика поради потреблението на частни самолети. Кайли Дженър неотдавна беше порицана в обществените медии за личния си частен полет от Камарило, Калифорния, до Ван Нуйс, Калифорния.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР