Певицата, танцьорка и актриса Никол Шерцингер, прочулата се с групата

...
Певицата, танцьорка и актриса Никол Шерцингер, прочулата се с групата
Коментари Харесай

Никол Шерцингер дебютира на Бродуей в мюзикъла Булевардът на залеза

Певицата, танцьорка и актриса Никол Шерцингер, прочулата се с групата " Пусикет долс ", ще дебютира на Бродуей в мюзикъла " Булевардът на залеза " на Андрю Лойд Уебър, заяви Мюзик нюз.

45-годишната изпълнителка ще се завърне в ролята на Норма Дезмънд в бродуейската режисура на мюзикъла, режисирана от Джейми Лойд.

Broadway 2024. Nicole Scherzinger, Tom Francis, Grace Hodgett-Young and David Thaxton star in Andrew Lloyd Webber’s, reimagined by visionary director Jamie Lloyd.

Be the first to get tickets. Sign up now at
— Sunset Boulevard (@sunsetblvd)
Шерцингер се превъплъщаваше в облика на Норма в лондонската версия на " Булевардът на залеза " на Уест Енд, също режисирана от Лойд. 

Мюзикълът се играе в Лондон от септември предходната година. Постановката получи ласкави мнения от рецензията, а " Ню Йорк таймс " назова осъществяването на Шерцингер " определящо кариерата й ".

Представленията на " Булевардът на залеза " в спектакъл " Савой " на Уест Енд завършват в събота.

Nicole Scherzinger to Star in ‘Sunset Boulevard’ on Broadway
— TicketHub (@tickethub_)
През 2016 година Никол Шерцингер имаше опция да взе участие в новата режисура на Бродуей на мюзикъла " Котките " на Андрю Лойд Уебър. Певицата трябваше да играе Гризабела, само че се отдръпна в последния миг и беше сменена от победителката в " Х Фактор " Леона Луис. 

Шерцингер преди се е превъплъщавала в облика на Гризабела в лондонската режисура на мюзикъла.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР