Певицата сподели, че всичко е зад гърба й Чалга гилдията изрази

...
Певицата сподели, че всичко е зад гърба й
Чалга гилдията изрази
Коментари Харесай

След като бе пребита от мъжа си Миро: Чалга гилдията застана зад Мария

Певицата показа, че всичко е зад тила й

Чалга гилдията изрази голямата си поддръжка към певицата Мария , написа България Днес. Миньончето не се тормози и призна за може би най-сериозния проблем в днешно време – домашното принуждение.

Оказва се, че изпълнителката на редица шлагери е пребита от брачна половинка си Мирослав. Грозната преживелица става през предходната седмица в жилището им. Съседите на фамилията признават, че чуват крясъци от вкъщи на Мария. Твърди се, че брачният партньор й е отправил и закани за ликвидиране .

Всички колежки на певицата застават компактно зад Мария. Голямата част от тях звънят на миньончето и й споделят, че са до нея. И би трябвало да бъде мощна, както и че в случай че има потребност от нещо, са отсреща.

Сред тях е Преслава, както и още доста известни персони като Ася Капчикова, Ивайла Бакалова.

Ясно е, че Мария ще изиска бракоразвод от Мирослав. Двамата се ожениха на скромна гала през 2021 година Певицата обаче не ще и да чуе повече за половинката си. И по всичко наподобява, че той е загърбен.

„ Много неща са зад тила ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги и припомням . Благодаря на всички “, написа певицата. Тя отхвърля да приказва по тематиката. Не дава отговор на телефонните позвънявания. Вероятно е посъветвана от юриста си да не обелва и дума пред медиите. В момента Мирослав – мъжът на певицата, е под домакински арест.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР