Певицата Софи Маринова твърдо опроверга слуховете, че гаджето й Гринго

...
Певицата Софи Маринова твърдо опроверга слуховете, че гаджето й Гринго
Коментари Харесай

Софи Маринова: Гринго ме обича, не ме използва

Певицата Софи Маринова твърдо опроверга слуховете, че гаджето й Гринго я употребява единствено тъй като е богата и известна. Фолк звездата и половинката й са още по-влюбени, откакто той излезе от пандиза, научи HotArena .

„ Много го обичам, доста сме щастливи ”, споделя певицата. Тя не стопира да прави сантиментални изненади на приятеля си.

„ Ти ми сподели, че има любов без болежка, усмивка без сълзи. Ти ми сподели, че мога да бъда обичана такава, каквато съм ”, не пести нежностите си Софи, написа „ България през днешния ден ”.

Според нея интригите, че Гринго я употребява, към този момент са в предишното. И макар че мачото сега няма приходи, двамата считат, че е обикновено тя да се грижи за фамилния бюджет.

Айтоският мачо от своя страна прави всичко за Софи — кара я по участия, пази я от нахални почитатели, грижи се за удобствата й. И даже й оказва помощ да развие музикалната кариера на Лоренцо, върху която Софи се е хвърлила с всички сили.

Ромската перла е безапелационна, че наследникът й ще се занимава точно с музика, още повече, че към този момент върви по участия и има лични приходи.

В момента тримата са на отмора с другари, а певицата е необикновено щастлива с двамата си мъже. „ Ние от дълго време сме си семейство ” , споделя Софи, само че отхвърля да издаде дали най-сетне ще облече бялата рокля и ще се омъжи за Гринго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР