Певицата си е тръгнала от жилището, което двамата обитават, след

...
Певицата си е тръгнала от жилището, което двамата обитават, след
Коментари Харесай

Мария заразяла Дзвера, защото фалирал

Певицата си е тръгнала от жилището, което двамата населяват, след нечовечен скандал, който този път (слава богу) е приключил без пердах. Проблемите в двойката пристигнали, откакто върху Соколов се стоварили съществени бизнес неволи, за които „ Уикенд “ към този момент писа. Миро Дзвера имал да връща над 1 милион лв., а за похлупак сметките му са блокирани и Национална агенция за приходите го е подпукала за данъчни измами и невнесено Данък добавена стойност. Свикнала да живее първокласно, Мара Отварачката останала доста разочарована, че отсега нататък няма по какъв начин да поддържа първокласния стандарт на живот, на който е привикнала, и напуснала „ любовта на живота си “.

Променливото състояние при фолк певицата Мария не е единствено във връзка с последния й брачен партньор, а очевидно с съвсем всички хора в живота й, изключително с мъжете. „ Уикенд “ научи, че миньончето се е изпокарало освен с Дзвера, само че и с първия си брачен партньор Димитър Андонов, с който беше в положителни връзки през последните години. Фолкаджийката с най-вече бракове сама загатна, че е в мощно обтегнати връзки с Митко, като в последното си изявление съобщи, че би желала щерка й Марая да прекарва повече време с татко си.
Реклама
Тя не издаде повече, само че наш кореспондент научи, че доскоро повече от година тя се е изпокарала с благоевградския предприемача и втората му брачна половинка Никол. Не е ясна повода за раздора в връзките им, само че наша инспекция сподели, че Мария и Марая към този момент не се следват в обществените мрежи с Митко и Никол, чиито фотоси преди харесваха и разясниха със сърца и целувки. Първородната дъщеря не беше поканена и на рождените дни на Ивайло и Кая, които са й брат и сестра от страна на баща й. Първият мъж на Мария – Димитър Андонов, е прочут като наследник на някогашен зам.-кмет на Благоевград. Милионерът предложи брак на обичаната си през 2006 година, а години по-късно тя го подари с дъщеричка – Марая.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР