Певицата Шер е подала молба за настойничество над сина си

...
Певицата Шер е подала молба за настойничество над сина си
Коментари Харесай

Шер поиска попечителство над 47-годишния си син заради дрога и психологични проблеми

Певицата Шер е подала молба за наставничество над сина си Илайджа Блу Олман поради хипотетичната му корист с опиати и проблеми с психологичното здраве.

Според правосъдните документи, с които разполагат американските издания People и TMZ, 47-годишният Олман е " доста некадърен да ръководи финансовите си запаси и за това е незабавно нужен аставник ".

Настойничеството се дава от съда за лица, които не са в положение да вземат независими решения, като да вземем за пример хора с деменция или други психологични болести.

То може да се употребява за ръководство на финансовите или персоналните каузи на лицето или и на двете, написа BBC.
През 2021 година Бритни Спиърс беше освободена от 13-годишна попечителска грижа от нейния татко. Тогава тя дефинира прекратяването на правното съглашение, което контролираше доста аспекти от живота ѝ, като " най-хубавия ден в живота ".

Според нейният юрист Матю Розенгарт делото на Спиърс е станало мотив за преразглеждане на изискванията, по които се постановат попечителствата в цялата страната.
В правосъдните документи, подадени във Върховния съд на Лос Анджелис, се оповестява, че синът на Шер " сега не е в положение да ръководи активите си заради тежки проблеми с психологичното здраве и злоупотребата с опиати ".

" Илайджа има право на постоянни разпределения от тръста (от умрелия му татко Грег Олман), само че поради продължаващите му проблеми с психологичното здраве и злоупотребата с опиати, Шер се притеснява, че всички средства, разпределени на Илайджа, ще бъдат неотложно изхарчени за опиати, оставяйки го без средства, с цел да се устоя ", излиза наяве от текста.

Наскоро Олман, който има дълга история на спорове с майка си, разгласява хаштаг " #затворничествопопечителство " в обява в Instagram.

През септември Шер и сина ѝ още веднъж попаднаха в центъра на общественето внимание, откакто певицата беше упрекната в образуване на неговото похищение.

В правосъдни документи, подадени от брачната половинка на Илайджа, Марианджела Кинг, се твърди, че четирима мъже са го " изнесли " от хотелска стая в Ню Йорк по време на годишнината им през ноември 2022 година

„ В нощта на годишнината от сватбата ни, четирима души пристигнаха в хотелската ни стая и изведоха Олман от стаята ни. Един от четиримата мъже, които го водиха, ми сподели, че са били наети от майката на Алман “, споделя Кинг в правосъдна декларация, направена през декември 2022 година

Шер отхвърли обвиняванията, като сподели, че „ този слух не е правилен “.

Според списание People чуването за краткотрайната заповед за настойничество е планувано за 5 януари, а това за непрекъсната заповед - на 6 март.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР