Певицата се сравни с куклата. Това си признание направи в

...
Певицата се сравни с куклата. Това си признание направи в
Коментари Харесай

И тя ли? Eто как лъсна Бони

Певицата се съпостави с куклата. Това си самопризнание направи в обществената мрежа. Облякла се е като нея и е сложена в гигантска кутия.

“Нов модел Барби-Gypsy Barbie #БО ” – съобщи певицата.

В разгара на лятото Бони пусна новия си сингъл, озаглавен „ Най-яка “. В момента набира  известност.

Фолкдивата се хвали, че има насъбрани от бакшиши над милион лв.. Сумата икономисала за няколко години. Ромката сама се хвали, че била най-щедро даряваната фолк певица. От всяко свое присъединяване си потегля с най-малко 10 бона.

Изявите й не са от най-скъпо платените, само че за сметка на това е най-обсипваната с бакшиши изпълнителка. Самотната майка от години икономисва парите, които почитатели й броят отвън хонорара за сватби, балове и празненства. Но каква е повода да получава толкоз доста? Тя пее с душа, забавлява се, танцува, радостни се и хората остават удовлетворени.

Най-големият бакшиш, които Бони е получавала е 300 хиляди марки. Тлъстата  пачка прибрала в Италия, където пяла дружно с Шабан Шаулич. На частно събитие тя, сръбската звезда и оркестърът си разделили колосалната за времето си сума.

Meчтата на ромската изпълнителка е да даде солидно обучение на щерка си. Не харчи парите за облекла и козметични процедури като своите колежки. Тя е една от най-богатите певици у нас.

Инфо: newsbg.eu, signal.bg

Тагове: Бони певица ромската Барби Gupsy Barbie
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР