Певицата се облизва в клип за ласки от представители и

...
Певицата се облизва в клип за ласки от представители и
Коментари Харесай

Луна се облизва за гадже стриптийзьор

Певицата се облизва в клип за милувки от представители и на двата пола

" Пратете ми тук някое готино гадже. Да ми е прелестно, да си пеем, да се забавляваме. Някой стиптийзьор или стриптийзьорка ", обръща се към своята аудитория Луна. Фолкветеранката качи в тик-ток видео с мераците си, което за броени минути взриви обществените мрежи.

" Сега си възпламенявам цигара и излизам. После ще ви кажа какво е станало ", споделя още в клипчето певицата.

Не закъсняха обаче и мненията, че изпълнителката на " Искам го, притискам го " е пуснала в тик-ток остарял запис. Или даже вместо нея са го изнамерили хора, които са желали да напомнят, че в миналото Луна не бе това, което е през днешния ден - загърбила земните удоволствия в името на духовните завещания, запалена дъновистка, а е била любителка на сладкия живот.

В инстаграма на Луна няма фотоси с провокативно наличие , нито нейни изявления, които да са в прорез с градения в последно време от нея имидж на " национална защитничка " и " всенародна фаворитка ", боркиня за морал и правдивост.

В обществените си изяви самата изпълнителка не отваря и дума за интервала, в който се вписваше идеално в всеобщата визия на българите за фолкфурия. Онези, които не познават остарелия й облик, са като паднали от луната за скандалните изцепки на Луна преди години.

Изпълнителката на " Тук-там " да вземем за пример, когато още не се бе окичила с купата " Луна президент ", си разреши замяна на крошета и ритници с друга участничка в риалитито - майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. След чутовното меле певицата бе прогонена от къщата в Нови хан, само че преди този момент Ловеца на бегълци Динко я натисна с красноречиви планове в басейна.

 

Днес от тази шуменска " къса съчка " няма и помен! Днешната Луна парадира единствено с големите си политически упоритости. От тогавашната й екстремност е останал отвън списък единствено спорът й със Слави и Иво Сиромахов. Двамата са неуморно посочени от нея за недоброжелатели, които употребяват нейните изявления по " националните работи " за личен интерес. Дали те не стоят в дъното на провокацията и в този момент?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР