Певицата сама се издаде, че има мъж до себе си.

...
Певицата сама се издаде, че има мъж до себе си.
Коментари Харесай

Тайно гадже глези яката дупара като принцеса на Сейшелите


Певицата сама се издаде, че има мъж до себе си. Тя показа клип, на който ясно се вижда, че до нея има две чаши шампанско, а през това време Гери е във ваната, където се чипка. Също по този начин видеото, което е снимано, няма по какъв начин да е снимано от самата певица, а от индивида, който е с нея.

По-наблюдателните почитатели на Гери-Никол видяха това и попитаха своята идолка дали е с мъж на Сейшелите, само че певицата се въздържа от коментар.

" България Днес " научи, че яката дупара си има гадже от няколко месеца, който настойчиво крие от всички. Герито разкрила, че има мъж до себе си, единствено на най-близките си и фамилията си.

Варненската изпълнителка е луда по новото си гадже, което е с няколко години по-голямо нея. Мъжът до Гери-Никол прави всичко по силите си, с цел да успее да я радва и изненадва непрекъснато.

След Нова година приятелят на екстравагантната изпълнителка реши да й подари сантиментална отмора на Сейшелите. Влюбените гълъбчета не съумяха да свият любовно гнездо по празниците, защото певицата имаше куп участия и по тази причина реши да замине след тях. Двойката се усамоти на екзотичната островна страна и отседна в най-скъпия хотел, където безусловно се къпе в разкош. Гери и гаджето й се любуваха на повече от седмица романтика, като всяка вечер си правеха разходки, по време на които си споделят какво изпитват един към различен.

Хотелът на певицата се намира навръх брега на Индийския океан и до момента в който е в стаята си, изпълнителката съумя да чуе релаксиращия звук на вълните. По време на сантименталната си екскурзия Гери се докосна до хубостта на Сейшелските острови. Певицата прекара по-голяма част от почивката си с коктейл в ръка, като със свежи питиета тя се опита да се разхлади.

Гери-Никол не желае мъжът до нея да попада под светлините на прожекторите. Гаджето на яката дупара е от заможно семейство и той не желае да се демонстрира пред необятната общественост.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР