Певицата с най-дразнещ за мнозина глас Джена никога не се

...
Певицата с най-дразнещ за мнозина глас Джена никога не се
Коментари Харесай

На стари години ще е мама свинка и без мъж! Джена не спира да се тъпче и трепери Наско да не я изостави заради огромната задница, която е отпрала!

Певицата с най-дразнещ за мнозина глас Джена в никакъв случай не се е славила като изящна хубавица с тяло на манекенка. Напоследък обаче освинването й бие съществено на очи.

Джена е била засичана няколко пъти да набива мазна храна по долнопробни заведения. Пържени картофи, пици, дюнери, хамбургери и още един купа неща от този вид певицата нагъвала всеки ден.

В резултат дупето й замязяло на лимузина. Задницата й станала толкоз голяма, че можела да скрие в себе си цяла футболна топка.

Останалата част от тялото й също е потърпевша доста. Коремът й върви един метър пред нея, месищата й отвред висят. Целулитът по бедрата й е станал толкоз огромен, че даже би затруднил ерекцията на брачна половинка й.

Атанас Стоев е по-млад от Джена и е много сполучлив измежду дамите. Това е повода чалгарката да се опасява доста да не изгуби мъжа си. Тя се хвана с него преди време, с цел да задоволи комплексите си да си ляга с по-млади мъже.

Практиката демонстрира, че с годините яденето не понижава, дори в противен случай, усилва се. Щом още в този момент, когато е на 37 година, е закръглена и месищата й висят, то на остарели години най-вероятно ще наподобява като кит, погълнал различен кит.

Няма предпоставки Джена и Наско да остареят дружно. В светските среди към този момент се приказва, че той се заглежда по други дами, които са по-млади и по-слаби от брачната половинка му. За това обаче основната виновност носи изпълнителката на „ Грешни мисли “, която не стопира да яде.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР