Певицата Рут Колева търпи непрестанен стрес заради брата на продуцентката

...
Певицата Рут Колева търпи непрестанен стрес заради брата на продуцентката
Коментари Харесай

Братът на Саня Армутлиева изпъди Рут Колева

Певицата Рут Колева търпи непрекъснат стрес поради брата на продуцентката Саня Армутлиева - Любо.

Повече от две години изпълнителката имаше връзка с брата на една от най-големите си врагини, което нямаше по какъв начин да не се отрази на прочувственото ѝ положение.

Колева, която е измежду спряганите имена в шоуто " Маскираният артист " към днешна дата е разграничена с гаджето си. Рут и Любомир Армутлиев даже живяха дружно в дома му, само че от месец и нещо двамата към този момент не са под един покрив.

Това вкарало в тежка меланхолия гласовитата дива и тя непрекъснато плачела на рамото на близки приятелки. Въпреки, че е натирена, Колева правела опити да се съберат още веднъж, което се е случвало и преди.

Не е ясно каква е повода фотографът да я зареже за следващ път, само че най-вероятно става въпрос за конфликт на характери. От обкръжението на Любо, описват че той е много необикновен вид, което работило като магнит за певицата, само че пък поради особеностите му, тя е принудена да търпи постоянно унижения и раздели за известно време. Този път обаче нещата били дефинитивни, настояват източниците на " Хотнюз ".

Лубри Канте, както още го назовават в средите, е брат на музикалната продуцентка Саня Армутлиева. 44-годишният фотограф живее в София и Ню Йорк. Участва в редица ексцентрични изложения и е представляван от една от най-известните галерии у нас.

Обича да снима хора, най-вече с друга полова ориентировка. Заради него Рут се сдобри и със сестра му Саня, която редовно плюеше във всяко свое изявление преди. Още преди две години папараци разкриха, че тя освен се вижда, само че и обикаля света с Армутлиев, само че едвам при започване на предходната година Рут призна за връзката им. Двамата се видяха в Чикаго след края на изолацията на певицата в затънтено мексиканско селце, след това пък отпрашиха за Ню Йорк. С днешна дата рони сълзи в личното си жилище, разграничена от обичания си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР