Певицата Рут Колева е подложена на постоянен стрес заради брата

...
Певицата Рут Колева е подложена на постоянен стрес заради брата
Коментари Харесай

Скандал тресе шоубизнеса: Братът на Саня Армутлиева изхвърли...

Певицата Рут Колева е подложена на непрекъснат стрес поради брата на недолюбваната от нея продуцентка Саня Армутлиева - Любо. Двамата бяха дружно повече от две години, само че Колева, която е измежду спряганите имена в шоуто " Маскираният артист " сега е разграничена с гаджето си. Фотографът Любомир Армутлиев я беше приютил и в дома си, само че от месец и нещо двамата към този момент не са под един покрив.

Това вкарало в тежка меланхолия гласовитата дива и тя непрекъснато плачела на рамото на близки приятелки. Въпреки, че е натирена, Колева правела опити да се съберат още веднъж, което се е случвало и преди. Не е ясно каква е повода фотографът да я зареже за следващ път, само че най-вероятно става въпрос за конфликти на характери. От обкръжението на Любо, описват че той е много необикновен вид, което в действителност е като магнит за певицата, само че пък поради особеностите му, тя е принудена да търпи постоянно унижения и раздели за известно време. Този път обаче нещата били дефинитивни, настояват източниците ни, написа " Хотнюз ".

Лубри Канте, както още го назовават в средите, е брат на музикалната продуцентка Саня Армутлиева. 44-годишният фотограф живее в София и Ню Йорк. Участва в редица ексцентрични изложения и е представляван от една от най-известните галерии у нас. Обича да снима хора, най-вече такива с друга полова ориентировка.

Заради него Рут се сдобри и със сестра му Саня, която редовно плюеше във всяко свое изявление преди. Още преди две години папараци разкриха, че тя освен се вижда, само че и обикаля света с Армутлиев, само че едвам при започване на предходната година Рут призна за връзката им. Двамата се видяха в Чикаго след края на изолацията на певицата в затънтено мексиканско селце, след това пък отпрашиха за Ню Йорк. С днешна дата рони сълзи в личното си жилище, разграничена с обичания си пътешественик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР