Певицата Роксана и финалистът от “Игри на волята Мартин -

...
Певицата Роксана и финалистът от “Игри на волята Мартин -
Коментари Харесай

Участниците са страхотни!: Роксана, Денислава и Мартин коментират “Един за друг”

Певицата Роксана и финалистът от “Игри на волята ” Мартин - Елвиса бяха специфични посетители във втория епизод на формалния подкаст на предаването - “Един без различен ”.  Те разясниха новите шест двойки в любовния формат дружно с водещата Денислава, която феновете добре познават от “Игри на волята ” и “Един за различен ”. 

Още при започване на епизода на подкаста “Един без различен ” Роксана подпита на смешка Мартин и Денислава дали са дружно. Те отхвърлиха да има нещо посред им. Роксана обаче настоятелно задълба в тематиката и беше безапелационна, че сред двамата участници от “Игри на волята ” има освен това от другарство. Певицата съобщи шеговито, че би влезнала в идващия сезон на “Един за различен ”, само че при изискване, че Мартин и Денислава също влязат в любовния формат.

В подкаста “Един без различен ” Роксана показа, че би взела участие в любовното риалити дружно с нейния нов обичан. Тя описа за огромната си обич и предложения Мартин и Денислава на сватбата си на 15 юни. Роксана показа, че си е писала близо 6 месеца със своя обичан преди да се видят и още тогава е усетила, че го обича, като даже му споделя “Обичам те ”. 

Роксана се прояви като същински “скенер ” и съумя да даде доста правилни догатки за двойките в “Един за различен ” единствено въз основата на мощната си вътрешен глас. Тя показа, че любимци от първия премиерен епизод са ѝ Петър и Галена от Генерал Тошево, а Елвиса разкри, че симпатизира на Емо и Кики от Добрич. Двамата стигнаха до умозаключение, че в този сезон има страхотни двойки и ще го наблюдават с интерес. 

Гледайте епизодите на “Един без различен ” в, и и следете всичко най-интересно за подкаста във,  и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР