Певицата Риана и собственикът на Луи Вюитон - конгломератът Ел

...
Певицата Риана и собственикът на Луи Вюитон - конгломератът Ел
Коментари Харесай

Риана спира модната марка „Фенти“

Певицата Риана и притежателят на " Луи Вюитон " - конгломератът Ел Ве Ем Аш (LVMH) се договориха да пресечен активността на стилната марка " Фенти " по-малко от две години след основаването ѝ, оповестиха международните осведомителни организации.

В публикуваното известие от LVMH споделят, че активността на марката за конфекция " Фенти " с централа в Париж ще бъде замразена, до момента в който не се подобрят изискванията. Това е доста необичаен крах за компанията за първокласни артикули, която се оправя с рецесията, обвързвана с пандемията, доста по-добре от противниците си.

Ар ен би звездата и Ел Ве Ем Аш лансираха стилната марка " Фенти " през май 2019 година Това е едвам вторият лейбъл, основан от групировката в изискванията на нараснал интерес към първокласни артикули с поддръжката на звезди.

Причините за паузата в активността на " Фенти " не се показват. След огромното разкриване и дебютната сбирка изявите на марката бяха скромни, без сериозен маркетинг, даже и преди пандемията.

Парижката централа на " Фенти " резервира дребен личен състав, който ще се погрижи за оставащите интервенции. Частният фонд " Ел Катертън ", който е обвързван с Ал Ве Ем Аш, е взел дял от линията за долни дрехи на Риана " Севидж Х Фенти ". Ще бъде непокътната и линията ѝ за козметика.

" Фенти " беше първата марка, която Ел Ве Ем Аш сътвори след едноименната фешън къща на Кристиан Лакроа през 1987 година Тя я продаде през 2005 година без да е постигнала облага. Ел Ве Ем Аш е притежател на други фешън къщи от ранга на " Кристиан Диор " и " Живанши ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР