Певицата Поли Генова гостува в 120 минути“ ден, преди по

...
Певицата Поли Генова гостува в 120 минути“ ден, преди по
Коментари Харесай

„По-добрата Коледа“ на Поли Генова: Семейна, уютна и с гозбите на баба


Певицата Поли Генова гостува в „ 120 минути “ ден, преди по bTV да забележим нейния театър " По-добрата Коледа ".

Тя разказва своята Коледа като фамилна, уютна и с гозбите на нейната баба, която се споделя Христина и чества имен ден на Рождество Христово.



Годината за Поли Генова е била доста интензивна освен поради развъждането на двете си деца. В същото време споделя, че са ѝ се случили доста хубави неща в професионален проект.

„ Целият план „ По-добрата Коледа “ е нещо, за което бленувам от години. Много желаех да основа тъкмо подобен артикул и да го показва тъкмо по този метод “, показа Поли Генова.



За по-малко от два месеца певицата приготви и коледен албум с 10 песни. Тя назовава създателите в него „ смели мечтатели “.

„ Да направиш седем авторски песни за подобен къс интервал от време. Да успеем да приспособяваме три коледни класики в едни безусловно разнообразни разновидности като коледно реге, беше предизвикателство. Но аз имах вяра, че ще се случи и това оказа помощ “, описа певицата.

Поли Генова е на мнение, че се намираме в неповторим интервал, който я кара да се замисля и да прави оценка нещата доста повече.



„ Поглеждайки обратно имам възприятието, че съм приемала нещата повече като даденост и в никакъв случай не съм осъзнавала какво е да имам свободата да вървя, където желая и да върша каквото желая. Да разхождам децата си, където желая. И в това време да се опасявам от боен спор, който в никакъв случай не съм си представяла, че ще се случи в моето време. Нещата доста стремглаво се трансформираха и ме карат да се вглеждам в себе си и да трансформирам полезностите си “, признава певицата.

Какво още описа тя – гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР