Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от

...
Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от
Коментари Харесай

Поли Генова стяга сватба с филипинец

Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от най-важните решения в живота си. 31-годишната менторка в " Гласът на България " скоро ще каже " да " на сегашния си обичан, оповестява таблоида " Галерия ", без да се базира на съответен източник.

Актуалното гадже на Поли не е българин, а филипинец, който обаче, живее в Европа.

Запознали се предишното лято по време на едно от многото пътувания на Генова в компанията на нейни другари и сътрудници. Харесали се и почнали да си пишат в обществените мрежи.

Оказало се, че имат доста общи ползи, а и химията посред им била много мощна. Макар да живеят в разнообразни страни, Поли и тайнственият филипинец успявали да се виждат относително постоянно, а другояче непрестанно си говорели по телефона.



Освен това певицата споделила, че дистанцията поддържало тръпката жива и възприятията им се засилвали. За сериозността на връзката им свидетелства и фактът, че тя към този момент го е срещнала със своите родители.

Това се случило преди няколко месеца, при гостуването му в България. Срещата предходна конфузно, защото той не знаел български, а семейството на Поли бъкел не схванала британски. Така на певицата й се наложило цяла вечер да играе ролята на преводач.

След края на уговорките си в музикалния формат " Гласът на България " Поли Генова възнамерява да прекара лятото с гаджето си. Двамата към този момент разясняват и сватбата, която няма да е обилна и кичозна и ще се състои на някое екзотично местенце.

Новината, че е сгодена, Поли оповести на света преди към 3 месеца, когато разгласява в Instagram фотография на ръката си, на която кокетно бе кацнал хубав пръстен. Поне нямаше какво друго да си помислят почитателите ѝ, откакто видяха прелестния пръстен с виолетов крушовиден камък и букета красиви цветя?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР