Певицата отрече децата й да са виновни за отстраняването на

...
Певицата отрече децата й да са виновни за отстраняването на
Коментари Харесай

Вики от „Мастило“ се гласи за водеща в Би Ти Ви, но дали ще има късмет

Певицата отхвърли децата й да са отговорни за отстраняването на Петя Дикова от малкия екран

Вики от „ Мастило “, която към този момент от месеци се пробва да се завърне под светлините на прожекторите, било като певица, инфлуенсърка или просто звезда, загатна, че се гласи за работа в Би Ти Ви. Тя е в договаряния за място на водеща на графа в предаване на малкия екран. Ако не я вземат, най-вероятно ще опита в Нова.

Какво обаче би могла да работи Вики в Би Ти Ви? Най-вероятно ще й дадат да води някоя от рубриките „ Преди обед “, шушукат в медията. Там постоянно се намира място за певици, актриси, пластични хирурзи и всевъзможни търсачи на тв популярност, които остават без работа или просто търсят нещо в допълнение, с цел да си вдигнат рейтинга и да изпълнят джоба.

Така преди време водеща в предаването стана Рая Пеева, защото нямаше доста задължения в разгара на пандемията. От тази есен актрисата не е част от екипа, защото театрите от дълго време са отворени и тя има по-важни неща за правене от ходенето по репортажи. Нищо чудно на мястото й да вземат Вики, която пък беше занемарила кариерата си в последните години, поради двете си деца, а в този момент още веднъж се пробва да я възроди. Певицата сигурно има по-подходящо обучение спрямо Рая. Тя е приключила „ Журналистика “ в Софийския университет. Осен това има и тапия по право – още веднъж в най-старото висше образователно заведение у нас. Най-вероятно ще може да се оправи с работата при продуцента Георги Тошев, който управлява „ Преди обед “, най-малко толкоз добре, колкото и всички останали попаднали там тв лица.

Самата Вики повдигна завесата пред проектите си за Би Ти Ви, като употребява за мотив нападките против децата си от последните дни. Както Флагман.бг писа, че за отстраняването на Петя Дикова като водеща на „ Тази събота и неделя “ са отговорни точно двете невъзпитани дъщери на певицата. Още напролет тя гостува при Пепи дружно с девойките, които се държаха много свободно в студиото и споделиха, че всички ненавиждат Би Ти Ви.



Според някои тази преживелица от преди няколко месеца е причина Дикова сега да е кореспондентка, а не водеща. Вики изясни пред един от всекидневниците, че децата й не харесват никоя телевизия, по която не излъчват детски филмчета. Тя е безапелационна, че девойките й не са отговорни за смяната в работната позиция на Петя и че е държала да ги заведе в Би Ти Ви, тъй като е работила там и може още веднъж да стартира работа. С това разкри своите проекти.

Певицата е била водеща на предаването „ Гласът на България “ преди година, а по-късно – и част от журито. Преди няколко месеца тя реши да възроди кариерата си, като първо стартира своя поредност в обществените мрежи, а по-късно - гостувания по малките екрани, взе участие в „ Стани богат “, а предходната седмица блесна и в шоуто на Нова тв „ С Рачков всичко е допустимо “. Все някъде ще я вземат за водеща, стига да желае.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР