Певицата описа пред сп. Interview последните събития в живота й

...
Певицата описа пред сп. Interview последните събития в живота й
Коментари Харесай

Джей Ло проговори след раздялата с Бен Афлек

Певицата разказа пред сп. Interview последните събития в живота й като " тъжни " и " страшни ". Пред интервюиращия тя загатна, че има потребност да остане още веднъж сама. " Ако искаш да имаш пълностоен живот, е нужно да останеш за малко самичък и да се съсредоточиш върху себе си ", сподели Лопес.

Новината, че " Бенифър " се разделя гръмна още през април. Малко по-късно стана ясно, че Дженифър е подала документи за бракоразвод.

" Не скърбя за нищо до момента. Да, усещам се тъжна, усещам се обезверена, само че знам, че съм способна да изградя щастието си още веднъж. Сама. Това, че сега не съм във връзка, не ме дефинира какъв човек съм. Не мога да диря благополучие у други хора. "

По нейни думи въпреки и да е наясно, че човек самичък гради щастието си, тя към момента не е съумяла да научи урока си след раздялата с Бен. " В развой съм сега да схвана себе си. Мислех, че съм си научила урока, само че знам, че не е по този начин. Трябва да стартира да се вглеждам в себе си, вместо да диря виновността в другите. "

Като необвързана Джей Ло показа, че се усеща добре, въпреки че всекидневно получава отрицателни мнения по този мотив. " Понякога това наранява ", показа тя, само че е уверена, че всичко хубаво следва. " Когато съм тъжна, се сещам какво съм постигнала за последните 25 години и се укротявам. "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР