Певицата Нели Петкова беше гост в „Забраненото шоу на Рачков“

...
Певицата Нели Петкова беше гост в „Забраненото шоу на Рачков“
Коментари Харесай

Любимка на Слави показа мъжа си и всички ахнаха СНИМКА

Певицата Нели Петкова беше посетител в „ Забраненото шоу на Рачков “ нощес, което съответства с 38-я ѝ рожден ден. Блондинката до момента не разясняваше персоналния си живот, само че този път показа кой е брачният партньор ѝ. Американецът Джеф Грийн е финансист, занимава се с телевизия и продуцентство и е с към 20 години по-възрастен от Нели. Той управлява малко гледаемата телевизия „ Блумбърг “, която излъчва само стопански вести, тъй че Димитър Рачков няма място там, макар че на смешка си изиска място по време на диалога с Петкова.



След 11 години брак с българка и две деца, Джеф зарязал фамилията си, развел се и заживял с певицата, която му роди наследник Даниел. Джеф делял времето си сред родината си и нашата страна. Нели също пътувала до Съединени американски щати. Заради разликата във възрастта им певицата не желала да провокира мнения, че връзката й е по сметка.

„ Двамата с него имаме напълно разнообразни ползи, само че намираме метод да сме дружно макар всички задължения. Той е толерантен и съумява да уравновеси моя избухлив характер. В същото време е доста занимателен - майтапи се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, разкрива певицата.

След специфичната изненада, която й беше подготвил Рачков, тя същински се развълнува и от видео поздрава на артиста Виктор Калев. „ Аз съм доста признателна, че тъкмо денс съм тук. Голяма късметлийка съм, тъй като имам опцията да сбъдвам непрекъснато фантазията си да пея. Много мощна страст и прелестен подарък е това да чествам пред аудитория “, показа Нели. За любовта си към националната музика тя призна: „ Българският фолклор е неповторим. Има магия в него. Винаги когато съм изпълнявала национални песни пред чужденци, те са оставали без думи. Няма потребност да разбираш текста, с цел да усетиш тази осцилация “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР