Певицата Нели Пекова най-накрая показа мъжа от когото има син,

...
Певицата Нели Пекова най-накрая показа мъжа от когото има син,
Коментари Харесай

Певицата Нели Пекова упорито крие мъжа си, вече стана ясно защо го прави

Певицата Нели Пекова най-сетне сподели мъжа от който има наследник, видя HotArena.
Преди повече от шест години певицата напусна „ Шоуто на Слави “ и отпътува за Съединени американски щати. Именно там е срещнала половинката си Джеф. Тя настойчиво го пази в загадка и не приказва за него. Половинката на Нели е очевидно по-възрастен от нея. Точно по тази причина тя го пази в загадка. Вероятно не желае да си навлича мнения, че се е омъжила за него поради финансовите му благоприятни условия и американското поданство.
Финансист по обучение Джеф е подсигурил Нели и сина им Данаил нищо да не им липсва, написа „ България Днес “.
Докато беше в „ Ку-ку бенд “, Петкова се жалваше, че е сама в живота, Певицата постоянно пренебрегваше любовта, с цел да е разполагаем на Дългия и неговите проекти за участия и турнета.

„ Представиха ни общи познати. Не беше обич от пръв взор, само че имаше благосклонност още от първия момент. Виждахме се като другари първоначално, опознахме се, харесахме се и любовта се случи “, споделя Нели.
Всъщност, срещата им била подбудена от техни общи другари, които решили скрито да ги сватосат и да намерят половинка на Нели. Инициирали двамата да се срещнат след концерт на Петкова в Ню Йорк, написа „ Уикенд “.
„ Двамата с него имаме разнообразни ползи, само че намираме метод да сме дружно макар всички задължения. Той е толерантен и съумява да уравновеси моя избухлив темеперамент. В същото време е доста занимателен – майтапи се с мен и не ме оставя да се взема на съществено ”, издава певицата.

Нели Пекова по никакъв начин не се тормозила от обстоятелството, че обичаният й е с десетина години по-голям от нея. Тя приела, че това е знак, че й е време за по-сериозни връзки, а не мимолетни любовни случки. А и към този момент от много години имала опит с млади мъже, на които не може да се разчита. За това пък с новия си обичан намирала непоклатимост и поле за развиване, каквото й липсвало от години. Професията му на финансист също обещавала, че двамата няма да се постанова да разчитат на нейните скромни възнаграждения.
Инфо: хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР