Певицата не скри, че преди да вземе това решение дълго

...
Певицата не скри, че преди да вземе това решение дълго
Коментари Харесай

България В Шок! Лора Караджова Разкри Истинската Причина За Раздялата Със Съпруга Си! Дръжте Се, Всичко Е Било Заради

Певицата не скри, че преди да вземе това решение дълго премислила обстановката. Първо споделила с татко си и с помощта на неговата поддръжка взела вярното решение.

Данчо Караджов посъветвал дъщеря си да направи това, което сърцето й диктува и първо да намерения за щерка си. Известният музикант декларирал изрично, че по-добре родителите на внучката му да са разграничени, само че щастливи, в сравнение с да са дружно и непрекъснато да се карат.

Той посъветвал щерка си да вземе най-правилното решение за Алиса. Младата изпълнителка показа, че не съжалява за решението си, защото сега с Валентин се схващат доста добре. Но не назова точната причина, заради която е поставила завършек на връзката си с него.

Приближени до русокоската споделят, че в един миг на нея й омръзнало да извършва функционалността на глава на фамилията. Валентин нямал непрекъснати приходи и Лора Караджова била тази, която издържала освен себе си, само че и него, написа Хот сцена.

В един миг на нея й писнало от тази роля и решила, че е по-добре всеки да поеме по пътя си.

Младата майка не крие, че за развъждането на Алиса й оказва помощ освен Валентин, само че и родителите й. През зимата младата майка и дъщеря й живеят в Банско. Малката Алиса даже посещава детска градина там.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР