Певицата не разви никаква кариера, а стана една самотна майка

...
Певицата не разви никаква кариера, а стана една самотна майка
Коментари Харесай

Без баща, без мъж, без пари, а с бебе на ръце! Животът на Сузанита е пълен провал

Певицата не разви никаква кариера, а стана една самотна майка

Сузанита се канеше да покори цяла България, а се случи нещо напълно друго. Един елементарен състезател я покори, направи й бебе и избяга.

Това стана ясно през последните часове, когато се разбра, че Сузи към този момент не е с Марк Славов, който е татко на сина й Матиас. Той я е напуснал с бебе на ръце и я е оставил да се оправя сама, а тя е единствено на 20 година

Положението на някогашната певица е доста комплицирано, тъй като няма и пари, с които да изхранва детето си. Баща й сне ръце от нея и не желае да чува нито дъщеря си, нито да вижда внука си. Дъщерите на Орхан Мурад от първия му брак, които се явяват полусестри на Сузанита, също не желаят да я видят, Единственият човек, на който Сузи може да разчита, е майка й Шенай, само че и тя е зле с парите, откакто Орхан се погрижи да не вземе нищо от развода им.

В последните дни Сузанита се държала като просякиня. Звъняла на другари и познати да ги моли за пари назаем, само че всички отказвали. Затова младата майка решила да си откри богат мъж и по тази причина обогатила профилите си в обществените мрежи с нови фотоси, надявайки се някой платежеспособен чичко да я забележи, което е особено за една жрица на любовта.

Източник: Crimesbg.com
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР