Певицата не издържа и разкри куп лични подробности, които няма

...
Певицата не издържа и разкри куп лични подробности, които няма
Коментари Харесай

Мариана Попова с болезнено признание: Дълго мълчах, но...

Певицата не устоя и разкри куп персонални детайлности, които няма да оставят никого безучастен

И този път певицата не се сдържа, а признанията й са персонални, мъчителни и показателни. Ето по какъв начин звучи поста на певицата във фейсбук:

" Дълго мълчах, дълго преглъщах, дълго се пробвах да бъда каква ли не, с цел да съм " вярна ". Всеки човек е друг и може би в това е смисъла да сме тук.

Понесох безчовечен обиди от непознати хора, понесох изменничества от тези, които мислех за най-близки, отдръпнаха се, избягаха, даже ми направиха забележка. Имам въпроси към вас, естествените хора, за такава се считам и аз и в никакъв случай не съм се чувствала по-специална ".

Харесва ли ви света, в който живеем?

Харесва ли ви безхаберието, което ни заобикаля?

Харесва ли ви боклука, който прескачате с цел да стигнете до лъскавите си офиси, подиуми, работни места?

Свикнахте ли към този момент с евтината панорама, с евтината музика, с евтините взаимоотношения, с евтините шоупрограми?

От няколко години претърпявам жестоки обиди за това, че съм желала да напусна България! А вие какъв брой пъти го поискахте без да го споделите? Колко пъти ви писва от всичко?

Колко пъти сте желали да изкрещите на глас, че нещо не е както би трябвало, само че мълчите... с цел да сте... " ПРАВИЛНИ ".

Е... АЗ НЕ СЪМ! Обичам си родината и съм признателна на всеки един човек, който откровено ми е ръкопляскал, на всеки един, който ми е оказал помощ през всичките тези години да стана индивидът, който съм. Няма съвършени хора, няма и съвършени реализатори. Едно мога да кажа сигурно, в случай че живота ме сблъска с теб и имаш потребност от помощ аз ще съм тази, която ще помогне и това ме изпълва със наслада. Слагам красива фотография, с цел да не ви трежова с моята обикновеност. Бъдете здрави ", приключва поста си певицата.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР