Певицата Михаела Филева купи къща на майка си и сподели

...
Певицата Михаела Филева купи къща на майка си и сподели
Коментари Харесай

Михаела Филева разплака мрежата с тази СНИМКА

Певицата Михаела Филева купи къща на майка си и показа какъв брой щастлива се усеща, че най-сетне е съумяла да зарадва дамата, която я е отгледала и възпитала, видя HotArena.

Имотът, който Михаела е закупила се намира в родния й град Велико Търново. Тя сама разгласява фотография от остарялата столица и добави няколко прочувствени реда:

„ Днес съм най-щастливата щерка на света! Прекарах целия ден в родния си град – Велико Търново, с дамата, която обичам най-вече и която е главният провинен да съм индивида, който съм през днешния ден. Говорихме си, смяхме се, спомняхме си и сбъднах една от най-големите си фантазии – купих къща на мама “, написа Михаела.

Майката на звездата, Албена Ковачева, не закъсня със своя прочувствен отговор под обявата.

“Трудно ми е да с думи елементарни да изразя благодарността си, възхищението, примера… Ако ти си най-щастливата щерка, аз съм на n- степен НАЙ-ЩАСТЛИВАТА майка ”, обърна се тя към Михаела. “Надявам се и ще се постарая в този ДОМ да има за наред доста смях, доста хубави мемоари, доста БЪДЕЩЕ! ”, продължава Албена.

Майката на Михаела Филева е отгледала певицата без непозната помощ. Двамата с бащата се разделят малко след раждането на детето, след което бащата на Михаела прекратява всевъзможен контакт с тях.

Михаела е споделяла в изявленията, че татко й не я е потърсил повече и знае доста малко за живота му. Той има ново семейство и двама сина-близнаци, които преди години изненадващо потърсили контакт с певицата във фейсбук.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР