Певицата Мери Джей Блайдж, която се нарежда сред най-успешните изпълнители

...
Певицата Мери Джей Блайдж, която се нарежда сред най-успешните изпълнители
Коментари Харесай

Мери Джей Блайдж ще получи звезда на Алеята на славата

Певицата Мери Джей Блайдж, която се подрежда измежду най-успешните реализатори на темп енд блус, ще бъде почетена със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи ДПА.

Звездата на 46-годишната Блайдж, изявяваща се и като продуцентка и актриса, ще бъде 2626-ата на фамозната алея.

Церемонията по откриването й ще се състои на 11 януари. На нея се чака да участва рапърът и продуцент Шон "Диди " Кумс Кумс е дълготраен другар и помощник на певицата и е продуцирал дебютния й албум "What's the 411? " (1992).

Мери Джей Блайдж е носителка на девет награди "Грами ". От албумите й са продадени над 500 милиона копия по света. Сред шлагерите й са "Family Affair ", "Be Without You ", "Real Love ", "Just Fine ". Миналата година певицата издаде 14-ия си студиен албум, озаглавен "Strength of a Woman " и включващ съдействия с Кание Уест и Миси Елиът.

Блайдж ще се бори за две оценки на идните награди "Златен глобус ". Певицата получи номинации за най-хубава актриса в поддържаща роля за кино лентата "Затънали в тиня " ( "Mudbound "), както и като съавтор на парчето "Mighty River ", което ще се съревновава в категорията за истинска ария.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР