Певицата Мария явно си вярва достатъчно, че да се пусне

...
Певицата Мария явно си вярва достатъчно, че да се пусне
Коментари Харесай

Маските в поп фолка паднаха: СНИМКА показа истинската Мария

Певицата Мария очевидно си има вяра задоволително, че да се пусне в Инстаграм без грим, което шокира част от аудиторията. Миньончето се появи без капка макиаж и облечена в спортен екип. В този си тип изпълнителката посети столичен фризьорски салон, където още веднъж се преобрази в себе си, написа " Телеграф ".

В гилдията на поп-фолк певиците Мария е известна с изключителното внимание, което отделя на външния си тип. Рядко си разрешава да се появи в общественото пространство без грим. Освен това, тя постоянно е облечена в ефектни маркови тоалети на известни международни дизайнери. Затова феновете ѝ се впечатлиха освен от неналичието на грим, само че и от сивия спортен екип, на който бе заложила.

 

Обликът на Мария без грим провокира противоположни мнения - част от потребителите на обществената мрежа побързаха да се възхитят от естествената ѝ хубост. Не липсваха обаче и такива, твърдящи, че във визията ѝ няма нищо естествено, тъй като даже и да няма макиаж, то фотографията е обработена с филтри.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР