Певицата Мария Илиева окончателно е разделена с бащата на сина

...
Певицата Мария Илиева окончателно е разделена с бащата на сина
Коментари Харесай

Мария Илиева окончателно скъса с Георги, съсипана е от изневерите му

Певицата Мария Илиева дефинитивно е разграничена с бащата на сина си от няколко месеца , научи HotArena. Макар че станаха родители на дребния Александър в края на януари, те не съумели да изгладят разликите си и връзката им се разпаднала окончателно. 27-годишният Георги Михайлов към този момент имал други дами в живота си и изпълнителката мъчно понасяла обстоятелството, че бързо са я заменили.

Цяло лято някогашният на Мария обикалял Черноморието с разнообразни хубавици и  предпочитал да се отдава на краткотрайни флиртове, а не на съществени връзки. Той по никакъв начин не се тормозил, че по този метод нервира Илиева и това още повече я вбесявало. Запознати издават, че певицата се чудела по какъв начин да му натрие носа и изливала гнева си по негов адрес. Тя даже се замислила дали да не ограничи достъпа на Георги до детето - и без друго рядко виждал дребния Александър и не проявявал кой знае какъв интерес към него.

Таткото на бебето Сашко от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. През отпускарския сезон младокът беше на родна територия, само че вместо да се посвети на сина си, той се припичаше по плажовете с атрактивни дами. Отношенията на Мария и Георги се утежниха още по време на бременността й. Тогава той изкара близо месец в Съединени американски щати, надалеч от певицата и развиващия се живот в утробата й. В музикалните среди се носи клевета, че фамилията на Михайлов въобще не одобрявало Илиева за снаха, защото е с цели 13 години по-възрастна от него. Родителите му били най-доволни от обстоятелството, че с певицата към този момент са разграничени и го насърчавали да я разкара дефинитивно, написа " Уикенд ".

Изпълнителката сама разкри в свое изявление, че с Жоро в никакъв случай не са делили един покрив и той не взел участие интензивно в живота на детето. Мария все се надявала, че когато синът й порасне, татко му ще поеме своята отговорност, само че това надали ще се случи.  Палавият младок не се чувствал подготвен да бъде родител, само че Илиева си наумила да роди от него, тъй като била уверена, че хваща последния трен. Когато заченала непринудено, тя решила да задържи бебето, тъй като възрастта й напредвала, а възможностите й да забременее след 40 от ден на ден намалявали. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР