Певицата Мария Илиева мечтаела да стане пластичен хирург, когато била

...
Певицата Мария Илиева мечтаела да стане пластичен хирург, когато била
Коментари Харесай

Мария Илиева мечтаела да стане пластичен хирург

Певицата Мария Илиева мечтаела да стане еластичен хирург, когато била дребна. Вместо да заляга над учебниците по химия и физика обаче, певицата приключила Математическа гимназия. „ Това ми предпочитание е от ранните ми детски години. Сръчна съм и желаех да върша хората щастливи. Мисля, че и в този момент съумявам посредством музиката “, споделя хубавицата, като добавя, че не вижда нищо неприятно в естетическите корекции, написа в. „ Телеграф “.

Още на 5 годинки Мария стартира уроци по пиано и солфеж във Велико Търново. Година по-късно стартира да развива певческите си умения във обединенията на хоровата школа „ Петко Стайнов “. Когато фамилията й се мести в София, певицата продължава образованието си там, само че в Математическа гимназия, а малко по-късно записва и приключва висшето си обучение компетентност „ Застрахователен бизнес “. Междувременно става вокал на групата „ Високо “, където прави първите си крачки на клубна сцена.

В началото на тази година Мария стана майка, а бебето Александър е било безусловно планувано. За връзката й с бащата на детето – Георги, и до през днешния ден се спекулира дали са дружно или не. „ Любовта постоянно идва ненадейно. Когато я търсиш и живееш в напрежение, тъй като си мислиш, че губиш време, се случват някакви заблуди. Чувствам се обичана. С Георги се запознахме на едно празненство. Не беше среща на почитател с певица. Той първоначално май не ме позна “, споделя още Мария.

Певицата признава, че през живота си е правила неточности при изобра си на половинки, само че това я научило да разграничава любовта от увлечението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР