Певицата Люси Дяковска с първи думи на родна земя след

...
Певицата Люси Дяковска с първи думи на родна земя след
Коментари Харесай

Люси Дяковска след победата в „Аз съм звезда, измъкнете ме оттук“: Има смисъл да сме добри

Певицата Люси Дяковска с първи думи на родна земя след успеха ѝ в най-гледаното шоу в немскоезичния свят – „ Аз съм звезда, измъкнете ме отсам “. Седмици в австралийската джунгла, конкуренция от 12 световноизвестни персони, рискови прекарвания. С това се сблъска Люси Дяковска във формата.

Снимка: bTV

Преди дни певицата от No Angels победи в най-гледаното издание на формата, от последните години. Спечели премията от 100 000 евро в състезание с 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Люси се завърна на родна земя дружно с екип на немската телевизия RTL, които приготвят документален филм за нея.

Тя завоюва 100 000 евро!

Тя съобщи пред bTV, че всички я поздравяват като че ли е спечелила олимпиада и е доста щастлива, че е съумяла да се пребори с всички провокации във формата.

Снимка: bTV

Храненето с скотски останки, прекарването на редица физически тествания е било сплотяващо за участниците, споделя още Люси.

Снимка: bTV

Победата на Люси се появи в специфичен за нея миг. Финалът на шоуто съответства с четвъртата годишнина от загубата на майка ѝ.

„ Цялото това нещо за мен имаше прочувствена стойност, прочувствен смисъл и честен. Много беше значимо да показва и морала на моето семейство, подобен, какъвто аз го познавам. Тази победа ми сподели, че има смисъл да сме положителни, да сме прями, да сме смели! “, сподели Дяковска.

За край Люси посрещна България с ария на обичания си Тодор Колев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР