Певицата Лора Караджова не е от звездните майки, които непременно

...
Певицата Лора Караджова не е от звездните майки, които непременно
Коментари Харесай

Лора Караджова умили със снимки на двете си прекрасни деца

Певицата Лора Караджова не е от звездните майки, които безусловно държат непременно да си демонстрират децата в обществената мрежа. Точно поради това тя доста рядко споделя фамилни моменти, само че в този момент направи изключение, а това притегли внимание.

Красивата и надарена певица напълно скоро реши да изненада почитателите си в обществената мрежа, като показа благ миг от у дома. Звездата сподели сина си, който се роди в средата на май предходната година, а от фотосите излиза наяве, че компания му прави неговата кака - Алиса.

Виж още:

Двете ангелчета са улисани в детските си игри, а именитата им майка отбелязва: " Каква по-добра компания за петък вечер ".

Припомняме, че Алиса е плод на любовта на Лора Караджова с варненеца Валентин Савов, с който са разграничени. През 2019-а изпълнителката разгласи, че е бясно влюбена в диджея Марсел Рохас, като го дефинира за своята сродна душа, от който се реши да има второ дете. Много скоро след раждането на сина си певицата още веднъж влезе в топ форма и наподобява зашеметяващо.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/lora_karadjova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР