Певицата Лейди Гага е обвинена в плагиатство на заглавната песен

...
Певицата Лейди Гага е обвинена в плагиатство на заглавната песен
Коментари Харесай

Обвиняват Лейди Гага в плагиатство

Певицата Лейди Гага е упрекната в плагиатство на заглавната ария от кино лентата " Роди се звезда ", в който взе участие с Брадли Купър.

Композиторът Стив Ронсън съобщи, че приготвя дело за " милиони и милиони долари " против Лейди Гага. Той твърди, че песента ѝ " Shallow " съдържа заимстван музикален детайл. Ронсън разкрил аналогично звучащия детайл в три ноти от песента си " Almost ", издадена през 2012 година

" Възхищавам се на Лейди Гага, по тази причина желая да стигна до дъното на това... Тя не е единственият създател на саундтрака, има и други, в това число Марк Ронсън. Осигурил съм и музиколог, който също е склонен, че песните звучат сходно. Просто върша това, което всеки различен би сторил, при следствие на допустимо нарушаване ", споделя Ронсън пред Entertainment Tonight.

Адвокатът на Лейди Гага съобщи пред пресата, че това е просто съвпадане. Като мотив Орин Снайдер уточни като образец няколко други песни с сходна конструкция нотна конструкция. Композиторът е упрекнат, че желае да " проработи лесни пари на гърба на звездата, написа pagesix.com.

" Това е позорно и погрешно ", съобщи Снайдер.

Лейди Гага получи " Оскар " за " Shallow " в категорията " Най-добра ария " към кино лентата, а също по този начин " Златен глобус " и " Грами ".

Източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР