Певицата Крисия е доста потайна онлайн, що се отнася до

...
Певицата Крисия е доста потайна онлайн, що се отнася до
Коментари Харесай

Ето ги! Крисия показа сестрите си, момичетата са като клонинги

Певицата Крисия е много потайна онлайн, що се отнася до персоналния си живот. Тя не е от тези инфлуенсъри, които биха се пуснали от спалнята (да, Джулка, теб визираме). 

Всъщност знаем прекомерно малко, както за персоналния ѝ живот, по този начин и за фантазиите ѝ в професионален проект. Това, което знаем обаче, е, че тя има две сестри, които не бяхме виждали от прекомерно от дълго време. Е, те са се трансформирали много:

Виж още: Предизвикателна и секси: Мирела предизвика мръсни мисли с нови снимки 

Те се споделят Тифани и Марина. Тифани е най-голяма от трите, Крисия е " междинната ". Видеото е от профила на Тифани и се появи в профила на Крисия след нейно присъединяване.

На видео от въпросното присъединяване се вижда, че певицата се е върнала към " корените " си и пее красива българска ария. Става въпрос за " Хубава си, моя горо ".

Виж още: Поредна фрапантна смяна: Джулиана Гани сподели нова секси визия

Отдавна не бяхме чували Крисия да пее. Предишните записи бяха от нейни планове, които бяха с много по-поп звучене. А в действителност Крисия стана известна точно с такива песни.

Наскоро Крисия сподели и майка си. Това се случи на видео в стори, на което тя и " мамчето ", както написа под него, танцуваха във видео селфи. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР