Певицата кръсти втория си син Борис – на името на

...
Певицата кръсти втория си син Борис – на името на
Коментари Харесай

Деси Слава родила с планирано секцио по съвет на астролог

Певицата кръсти втория си наследник Борис – на името на своя свекър. Бебето проплака на 28 декември, въпреки че майка му до последно твърдеше, че терминът й е през януари. „ Ясно е, че е родила с интервенция, авансово си е възнамерявала по кое време да стане и не е желала да се издава”, считат колежки на изпълнителката. Според тях Деси още преди месеци се е съветвала с астролог, който пресметнал тъкмо в кой ден и час е най-добре да се появи второто й дете.

Макар публично да сподели в свое изявление, че счита да ражда естествено, както е било с първия й наследник Майки, певицата предпочитала да не оставя нещата на произвола на ориста, а да ги вземе в свои ръце. Обърнала се към астролог, с цел да е сигурна, че детето й ще пристигна на бял свят с всички предпоставки за добър и благополучен живот. Тя обаче ревностно пази точният час, в който е родено бебето. Не споделя дори дали е било сутринта, по обед или вечерта. „ Сигурно я е боязън, че някой може да му направи хороскоп или магия”, клюкарстват в „ Пайнер”. Те не могат да се начудят за какво певицата е избрала да кръсти сина си на своя свекър, откакто не разчита за нищо на фамилията на мъжа си.

„ Тя е звездата, тя печели парите, може да устоя цялата фамилия, в случай че се наложи”, настояват познати на изпълнителката. Според тях единственото пояснение за избора на името е, че Деси желае да е в положителни връзки със свекъра и свекърва си. В началото на връзката с Благой тя доста се тревожела, че няма да я одобряват добре поради 17-те години разлика във възрастта им. Опасенията й обаче се оказали безпочвени. Цялото семейство на младия боксьор се пръска от горделивост със снахата, изключително свекървата, която не стопира да се хвали каква младоженка е взел синът й, написа " Уикенд ".

Според осведомени, младият баща бил на седмото небе, когато видял детето си за първи път. Той полял щедро раждането в компанията на Динко от Ямбол, Константин и Фънки, който от „ Биг Брадър” насам е пръв другар на фолк артиста, а с Деси има задявка още от пролетта в шоуто „ Като две капки вода”. Мъжката компания се събрала в заведението на Коцето и се напила до безпаметност.

След това обаче Благой споделил довиждане на мощните напитки и се зарекъл да остане изтрезнял най-малко до момента в който бебето проходи. От наслада Благой Найденов, си татуира на гърдите името на бебето си. Шест дни след раждането боксьорът сподели, че на от ляво, над сърцето му, към този момент е изписано името Борис и рождената дата на детето – 28.12.2017. Феновете на певицата са във екстаз от постъпката на младия баща. „ Най-красивият татус!”, разясниха те.
тагове деси популярност секцио астролог
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР