Певицата, която по-скоро е известна с изцепките си, а не

...
Певицата, която по-скоро е известна с изцепките си, а не
Коментари Харесай

Тази чалгаджийка потресе България, вижте как влезе в църква

Певицата, която по-скоро е известна с изцепките си, а не с гласовите си данни или пък с някой шлагер се наконти в розов пошъл тоалет

Преди няколко дни Палома Митева кръсти Доника-Мария в християнската религия в черква. Певицата, която по-скоро е известна с изцепките си, а не с гласовите си данни или пък с някой шлагер се наконти в розов пошъл тоалет, който в горната част приличаше по скоро на сутиен. Така Палома се появи с божия храм и бе попиляна от жестоки рецензии.

Младата майка се похвали със светото кръщене на дъщеря си в Инстаграм, като написа, че това е най-красивия ден в живота й. Доника-Мария навърши годинка и е дете на Палома от някогашния мъж на умрялата Гери, водещата на „ Огледала ”.

Феновете на Палома реагираха бурно на вулгарния тип на чалгаджийката:

„ Горкичката, мисли си, че е на сцената на Мегами! ”,

„ Не мога да схвана по какъв начин са я пуснали в църквата с този пошъл тоалет да си демонстрира гърдите! ”,

„ Недопустимо е такова облекло за черква, множеството дами си забулват главите с забрадка, а тя си демонстрира бюста, все едно е облякла нощница! ”, са единствено част от реакциите на почитателите на скандалната Палома Митева, които споделят, че човек би трябвало да има най-малко малко възпитание.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР